SevdahBaby, Gramofondžija i Pocket Palma remiksovali Retrospektivu!

Datum objave:13.02.2021

Pročitano:1899 puta

Lokacija: Beograd

Mladi beogradski pop sastav Retrospektiva objavio je nedavno svoj prvi singl pod nazivom ''Čujem da ljudi kažu zbogom''. U pitanju je hitična pop dance pesma u čijoj se video ekranizaciji pojavljuje Lazarela Lovović, zvezda Tik Tok platforme. U produkciji pesme je učestvovao Boris Krstajić, poznat po hit singlu Ma Cherie, dok je prateće vokale snimila Ana Protulipac, članica benda IrieFm. Singl i video spot možete naći na sledećem linku.

 

U okviru debi izdanja Retrospektiva je za izdavačku kuću Kontra Rights objavila i 4 remixa i spot za akustičnu verziju pesme.

Remikse potpisuju Fantom i Pocket Palma kao predvodnici nove regionalne pop scene, dok sevdahBABY i Gramophonedzie donose svoj dobro prepoznatljiv zvuk.

Akustična verzija pesme snimljena je u saradnji sa mladim beogradskim muzičarima Gagijem Hajnrihom, Andrijom Gavrilovićem i Lunom Škopeljom. Ovim spotom Retrospektiva najavljuje i novi singl na kome nastavlja saradnju sa muzičarem/producentom sa Berklee-ja i beogradskom umetnicom.

Retrospektiva je autorski pop sastav iz Beograda nastao 2019. godine. Njihovu muziku definiše spoj pop melodija, modernih beat-ova i synth zvuka 80-ih. Iza njihovih pesama stoje autentičan muški vokal, funky bas i savremeni muzički programing. Retrospektivu čine: Aleksandar Stevanović, Luka Samardžija i Dušan Paunković.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :