Šetnja kroz noć sa Grofom K.T.I u KPTM-u

Datum objave:26.08.2016

Pročitano:2898 puta

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Klub KPTM poziva vas da ovog petka od 23h uživate u savim drugačijoj noći u bašti u kojoj svako razotkrije svoje plesne moći, izgovora za izostanak ne sme biti, u muzičkom transu histerija će se sliti!

 

Grof K.T.I.

Za magiju za miks pultom biće zaduženo Njegovo Visočanstvo, Grof Krišćanski Takač, utemeljivač nove grofovske loze, bonvivan i revolucionar. Grofov fetiš su Fabaržeova jaja, lov na medvede i uzgajanje japanskog bonsaia. Njegov manir je blago neurotičan, a pogled mu je leden. Često priređuje dekadentne zabave kojima prisustvuje svet sa margine društva - samozvani dendiji, patuljci, bradate prostituke, ludi naučnici i krijumčari dijamanata. U eri novog društvenog poredka, Grof ostaje dosledni aristokrata, sklon kartanju do jutra i plesu u Nizinski stilu. Naručite svoju bocu vina i zaplešite tango smrti sa Grofom K.T.I!

Uz Grofa, za miks pultom podršku će pružiti i Ilija Milošević, nepobedivi romantik, stari obijač beogradskog densflora. Zanose ga uzbudjivi vokali, haos u hausu, šansone i drama, a te prepoznatljive queer-a-billy plesne pokrete izazivaju masni bas i disko fantazije.

Više informacija potražite na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :