Seth Troxler i Sonus festival u humanitarnoj akciji

Datum objave:08.08.2016

Pročitano:3831 puta

Datum održavanja: 21.08.2016 - 25.08.2016

By:Lana Borić

Lokacija: Ostrvo Pag, Hrvatska

Sonus festival, koji će se održati od 21. do 25. avgusta u klubovima na ostrvu Pagu, osim što svakog dana dodaje neko od svetski poznatih imena elektronske muzike svom programu, najavio je još jednu akciju – humanitarnu.

 

Set Troxler

Set Troxler


Jedan od redovnih izvođača Sonus festivala, planetarno popularan underground di-džej i producent, Seth Troxler, još jednom nas je oborio s nogu. Ovog puta ne na plesnom podijumu, već sa svojom plemenitom akcijom – uz tim od deset ljudi popeo se na vrh Kilimandžara, s misijom da prikupe 1.000,000 dolara namenjenih za istraživanje tumora mozga.


Priliku za učestvovanje u ovoj humanitarnoj akciji, dobiće i posiotici Sonus festivala gde će Seth Troxler ove godine biti jedan od headlinera. Na info pultu festivala, posetioci će moći da prilože novčana sredstva i daju svoj doprinos u akciji prikupljanje sredstava za inovativna istraživanja i podizanje svesti o ovoj teškoj bolesti.

 

Sonus festival

 

Setha Troxlera na četvrtom izdanju Sonus Festivala na plaži Zrće posetioci će imati priliku da slušaju čak dva puta. U dnevnom delu festivala nastupit će nakon Bas Ibellinija u Kalypsu, a uz ovog izuzetnog umetnika i divnu dušu imamo priliku i otplesati kraj festivala gde svira uz Jackmastera u klubu Aquarius.


Sethovu akciju možete podržati i na linku: https://www.curebraincancer.org.au/my-fundraising/9911/seth-troxler-millionmission


Cena festivalske ulaznice za sve posetioce iz regiona je povlašćena i iznosi 7.300 dinara. Kupovina je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004 ili na Entrio prodajnim mestima https://www.entrio.hr/outlets.

 

Ograničeni broj dnevnih ulaznica bit će dostupan na ulazu u festivalu. 4.200 dinara iznosiće dnevna karta za sve dane osim zadnjeg dana festivala kad će cena biti 4.950 dinara.

Prodaja karata: https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004
Web site: http://sonus-festival.eu/
Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :