Šestival: Spremite se za šesti festival stand up komedije

Datum objave:19.09.2016

Pročitano:4271 puta

Datum održavanja: 06.10.2016 - 09.10.2016

By:Marija Rakočević

Lokacija: Beograd

Šesti međunarodni festival stand up komedije u Beogradu, StandUpFest 2016, održaće se od 6. do 9. oktobra u Dvorani Doma Sindikata i klubu komedije Ben Akiba. Glavni program odvija se 7. i 8. oktobra u Velikoj Dvorani Doma Sindikata, dok je za prateći program 6. i 9. oktobra rezervisan klub Ben Akiba.

 

Šestival - standup fest

 

Kao i svake godine, na festivalu učestvuju neki od najboljih komičara iz Srbije i regiona, sa novim, neizvođenim nastupima.
Prvog dana festivala u klubu komedije Ben Akiba, održaće se Otvoreni mikrofon za sve koji žele da se bave stand up komedijom. Potragom za novim kolegama otvorićemo festival, a zatim prelazimo u Dom Sindikata, gde nastupaju komičari koji pune sale širom regiona. Međunarodno veče, 8. oktobra, na programu ima dve najbolje komičarke iz Hrvatske i Slovenije, ali i gosta iz Velike Britanije koji je i headliner večeri.

Program festivala:


6. oktobar: Otvaranje festivala
Ben Akiba comedy club & bar

Otvoreni mikrofon vol. 10
Program vodi: Jelena Radanović (Standup.rs)
Ovo je jubilarni 10. Otvoreni mikrofon u organizaciji Standup.rs. Prvi Otvoreni mikrofon održan je 4. novembra 2010. godine i tada je pobednik bio Aleksandar Perišić, komičar organizacije Standup.rs i stalni je član “prve petorke” Standup.rs-a u kojoj su Srđan Dinčić, Nesha Bridges, Jelena Radanović i Nikola Silić.

7. oktobar

Dvorana Doma Sindikata

Program vodi : Aleksandar Perišić
Saško Kocev (MK)
Nikola Silić
Jelena Radanović
Srđan Dinčić
Nesha Bridges
Lucija Ćirović (SLO)

8. oktobar
Dvorana Doma Sindikata

Stephen K Amos – The Laughter Master
Gostujući komičari:
Program vodi: Ana Zlatanović
Martina Ipša (SLO)
Marina Orsag (HR)

9. oktobar
Ben Akiba comedy club & bar

Veče 4 komičara:
Radomir Nestorović, Nenad Stefanovski, Miloš Radojković i Marko Dejanović (HR/BiH)
Zatvaranje festivala & after party

 

Ulaznice za program u Domu Sindikata  7. i 8. oktobar koštaju 700 i 1.000 dinara i mogu se kupiti na blagajni Dvorane Dome Sindikaa (www.dds.co.rs). Online prodaja karata www.ticketline.rs. Prodaja karata za 6. i 9. oktobar u Ben Akiba comedy club & bar je 150 i 500 dinara (telefon za rezervacije: 060/3060-131).

Filmski program StandUp Festa

Za sve ljubitelje filmskog platna i komedije, u okviru StandUpFesta 2016 organizujemo i prateći program - četiri filma koji govore o stand up komediji, u bekstejdžu i o životima onih čiji je posao da zasmeju ljude. Karte su u prodaji od 1. oktobra, po ceni od 150 dinara po projekciji. Sve projekcije se održavaju u Jugoslovenskoj kinoteci u Kosovskoj 11 u Beogradu. Filmovi koji se prikazuju su: ˝Lenny˝, ˝Annie Hall˝, ˝Moljac˝ i ˝Man on the Moon˝.

Više informacija na: 
www.standup.rs

www.standupfest.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :