Barutana klub Beograd

Šest razloga da večeras dođete na PLAY žurku

Datum objave:24.03.2017

Pročitano:3936 puta

Datum održavanja: 24.03.2017

By:Višnja Filipović

Lokacija: Magacin Depo

Prva žurka kojom je predstavljen PLAY koncept doživela je ogroman uspeh. Magacin Depo pun do poslednjeg mesta uživao je u muzici Debore De Luke. Ovoga puta očekuje nas set jednog od predvodnika nove generacije izvodjača na evropskoj sceni elektronske muzike, a ako još uvek razmišljate da li ćete prisustvovati drugoj po redu žurci PLAY serijala večeras u Magacin Depou, evo nekoliko razloga zbog kojih definitivno ne treba da je propustite.

 

Jay Lumen - PLAY

1. Zato što se set Jay Lumena na Green Love festivalu dugo prepričavao!


2. Zato što je Jay istinski posvećen muzici i svojim setovima. Kako kaže, za njega je muzika život, ne biznis, a techno nije samo zvuk već način života.


3. Zato što je on savršeno ime za PLAY koncept. Play je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, a svaki fan Jay Lumena zna da se on prilikom svojih setova potpuno prepusti svojoj intuiciji i da je kod njega zvuk i žanr uslovljen trenutnim raspoloželjem i publikom.


4. Zato što je jedan od omiljenih techno di-džejeva današnjice. Lumen je u 2016. izdao neke od svojih najboljih traka i našao se na 7. mestu na listi najboljih techno izvođača po glasovima publike.


5. Zato što novo ime prvi put stiže u jedan od omiljenih klabing prostora u Beogradu.


6. Zato što vas posle žurke čeka opasan after u klubu Anderground, gde vas očekuju Bažalac&Račić, Nemanja Vanović i Mancha&Marc Panic.

PLAY
je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech- house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a Jay Lumen će u martu nastaviti niz i upisati se u listu PLAY arista.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :