Šest dobrih razloga da večeras dođeš na prvu Blender žurku

Datum objave:15.02.2017

Pročitano:7644 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Magacin Depo

Čuveni francuski house i tech-house trio Apollonia nastupiće večeras u Beogradu u okviru prve žurke Blender platforme. Žurka se dešava u Magacinu Depo, a pored četvoročasovnog b2b2b seta ovog trojca očekuje nas i nesvakidašnji b2b set miljenika domaće publike Marka Milosavljevića i Kristijana Molnara. Ako vam ovaj uvod nije bio dovoljan razlog da večeras dođete u Magacin Depo i super se provedete, hajde da krenemo iz početka.

 

Apollonia

1. APOLLONIA U BEOGRADU!

Nemamo baš često priliku da u Beogradu čujemo kolektiv kakav je Apollonia. Dan Ghenacia, Dyed Soundorom i Shonky su braća po vajbu koji taj vajb nesebično dele sa publikom širom sveta. Rade b2b2b, a ako ste bili prethodne dve godine na Urban Bug stejdžu na Exitu znate koliko cenimo triple back setove. Imaju neverovatno inovativni pristup house i tech-house muzici bilo da se nađu u studiju ili za DJ pultom i vredi ih čuti. Beograđanima spremaju četvoročasovni set. Dakle b2b2b set u trajanju od četiri sata kada su za pultom tri majstora zanata - you do the math! Evo vam insajderska informacija: Dođite ranije, Apollonija kreće pre 1h.

2. MARKO MILOSAVLJEVIĆ B2B KRISTIJAN MOLNAR
Ako već pratite domaću elektronsku scenu onda nema potrebe da vam objašnjavamo ko su Marko Milosavljević i Kristijan Molnar. Njih dvojica u b2b setu su nešto što takođe nemamo priliku često da čujemo. Ovo će zapravo biti repriza onog fenomenalnog jutra na Dance Areni Exit festivala kada su sasvim iznenada napravili b2b set koji se do dan danas pamti i prepričava. E pa sigurni smo da će večeras osvežiti uspomene onima koji su ih slušali tada, dati priliku za popravni onima koji su ih propustili, a svima nama stvoriti nove lepe uspomene koje ćemo prepričavati danima.

 3. ČETVRTAK JE NERADAN DAN!

Jedna od najlepših stvari u Beogradu je što možeš da izađeš u noćni provod bilo koji dan u nedelji i nema ništa gore nego kad te stigne život odgovone osobe pa sutradan moraš da radiš. Ali dobra stvar je što je ČETVRTAK NERADAN DAN, s obzirom da je danas Dan državnosti Republike Srbije. Čekaj, sad imaš slobodan dan usred radne nedelje i zasigurno najbolju žurku u gradu i ti ćeš da sediš kući?! Nema šanse. Na noge lagane i da se hvata zalet za vikend. A kad vas starost bude pitala gde vam je mladost bila 15. februara 2017. godine, vi joj recite u Magacinu Depo na nastupu Apollonije. :) P. S. Semafori i novinari rade i državnim i verskim praznicima, tako da vas na Urban Bugu i sutra čekaju zanimljive vesti. Čitajte nas.

4. MAGACIN DEPO

Koliko lepih uspomena je nastalo između zidova Depoa u Travničkoj 3, koliko smo puta đuskajući oterali mrak i dočekali jutro na vrhunskim rejvovima koji su se tu dešavali. Malo nas je rastužila vest da će Magacin Depo biti srušen. Iako se ne zna tačan datum kada će ovaj omiljeni venue beogradskih klabera zatvoriti svoja vrata, sasvim je ok da uživamo u njemu maksimalno dok još možemo. Mada moramo da priznamo da nas pomalo kopka i kako izgleda to novo Skladište.

 

Let's Mix It Festival

5. LET'S MIX IT! FESTIVAL

Večerašnja žurka je zapravo uvod u trodnevni zimski festival Let's Mix It! koji će se održati od 23. do 25. februara upravo na toj novoj lokaciji beogradskog noćnog života - Skladište. Inače, ako niste znali, svi vi koji kupite kartu za večerašnji nastup Apollonije možete da birate ulaznicu za jedan dan festivala. Karte su dostupne na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima. A ako ste prespavali prethodnih mesec dana pa niste do sada čuli ko sve stiže na taj festival, samo za vas - KOMPLETAN LINEUP LET'S MIX IT! FESTIVALA PO DANIMA!

6. DOBRODOŠLICA ZA BLENDER

Blender je nova platforma iza koje stoji proverena ekipa koja nas više od jedne decenije uveseljava odličnim žurkama i vrhunskim lineupovima. Oni zapravo nisu novajlije na sceni, naprotiv, samo su odlučili da svojoj misiji daju novo ime. To ime je Blender, a šta bolje opisuje blender nego fraza Let's Mix It. A ekipa iz Blendera je već spremila zanimljiva gostovanja za mart - stižu Matador i Toolroom Showcase, hajde da im damo i mi vetar u leđa i da im pokažemo da imaju za koga da prave žurke. Podrži scenu, dođi na žurku!

 

Urban Bug je večeras na prvoj Blender žurci, vidimo se tamo!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :