Serbia Wonderland 2015: Nova lokacija - Kalemegdan!

Datum objave:04.02.2015

Pročitano:5228 puta

Datum održavanja: 03.07.2015 - 04.07.2015

Lokacija: Beograd

Open Air 2015. dobija novu lokaciju! Mesto održavanja velikog festivala ove godine biće simbol grada- tvrđava Kalemegdan. Najatraktivnija lokacija u Beogradu zasijaće mnoštvom lasera i specijalnih efekata i daće novu dimenziju festivalu koji za tematiku ima magičnu prirodu „Zemlje Čuda“.


Prodaja karata za spektakularni Serbia Wonderland Open Air 2015, koji će se održavati 3. i 4.jula, počinje danas. Karte za najveći festival elektronske muzike ovog leta u Beogradu, mogu se naći u prostorijama Jungle Tribe-a, kao i na svim blagajnama Eventima u Srbiji i zemljama regiona.

 

Serbia Wonderland 2015: Počela prodaja karata ! Nova lokacija- Kalemegdan!


Prošlogodišnji Open Air Festival, na kojem su nastupala velika svetska imena, okupio je preko 12 000 ljudi i bio prava senzacija o kojoj se drugo pričalo. Organizatori festivala za ovu godinu najavljuju još jači line up, a spekuliše se da će jedan od dvojice Hardwell-ovih dobrih prijatelja i bliskih saradnika iz Revealed izdavačke kuće, nastupati na ovogodišnjem festivalu pod otvorenim nebom. Prva imena izvođača biće objavljena početkom februara, iako se nagađanja vode između Dannic-a ili Dyro-a.


Početna cena karte je 2000 RSD, za sve dane trajanja festivala i ova cena će postepeno rasti kako se datum održavanja bude približavao. Ove godine postoji i mogućnost kupovine karata na rate, gde se uplatom jednog dela, rezerviše karta za Open Air 2015, a ostatak novca otplaćuje se do festivala.


Sve informacije u vezi sa kartama za Open Air i kupovinom na rate mogu se naći na 011/ 21-82-204 i na Facebook stranici.  


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :