Barutana klub Beograd

Serbia Fashion Week već prvog dana oduševio ljubitelje mode i umetnosti!

Datum objave:23.04.2015

Pročitano:5656 puta

Datum održavanja: 21.04.2015 - 27.04.2015

Lokacija: Novi Sad

Serbia Fashion Week je već prvog dana oduševio ljubitelje mode i umetnosti i pokazao zbog čega je na listi manifestacija od značaja za Novi Sad, ali i Srbiju. Nacionalna nedelja mode u Srbiju privlači veliki broj inostranih gostiju, a o nama i našim modnim dizajnerima šalje lepu sliku u svet.

 

Serbia Fashion Week već prvog dana oduševio ljubitelje mode i umetnosti! | Novi Sad | 2015


Otvaranje Serbia Fashion Week-a obeležio je Avant-guard Fashion Show, održan u prostoru “Quarter”. Poznati modni urednik i stilista Srđan Šveljo osmislio je idejni koncept ove revije i prikazao je avangardnu modu u svom njenom specifičnom sjaju i lepoti. Dizajneri koji su učestvovali su: JSP Jelena i Svetlana Proković, Lilu shoes by Danijela Biškup, George Styler, Srđan Janković, Jasmina Mina Sanader, Nevena Kragić, Aglasis Couture, Nataša Kekanović, Stevan Božanović, Nikita Denmark, Budislava Keković, Ivan Džolić, Trash for Cash, Marija Dujović, Mirjana Šarac, Lagami, Milica Vukadinović, Ivan Man, Dajana Vasić Jovan Stevanović, Nikola Đurić, Dušan Ćurković, FUN FUN. Reviju je pratila živa svirka benda “Saigon ekspres”.


Reviji je prisustvovao i Emerik Fransoa, francuski kreator visoke mode, a veliko interesovanje prisutnih medija izazvao je i maneken Stefan Knežević koji je trenutno jedan od najtraženijih manekena u Italiji, gde radi revije najvećih dizajnera i brendova.

 

Serbia Fashion Week već prvog dana oduševio ljubitelje mode i umetnosti! | Novi Sad | 2015


Program Nacionalne nedelje mode je celodnevni i podrazumeva osim revija preko 50 modnih dizajnera, seminare, stručne konferencije, izložbe... Tako je u sredu 22. aprila, vodeća agencija za digitalni marketing u Srbiji "Homepage" održala seminar o digitalnim trendovima i društvenim mrežama u modnoj industriji. Na ovom seminaru predavačice Andrea Babić i Zorana Anđelić, objasnile su na koji način društvene mreže, u svetu, ali i kod nas, rastu velikom brzinom.

 

Serbia Fashion Week već prvog dana oduševio ljubitelje mode i umetnosti! | Novi Sad | 2015


Narednih dana publika će biti u prilici da pogleda i revije Mladena Milivojevića Barona, Zvonka Markovića, Marije Šabić, Milene Radović, Vasilija Kovačeva, Boška Jakovljevića, Bate Spasojevića...


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :