SERBIA CONNECTION transformiše baštu Sava Centra u trens igralište!

Datum objave:02.06.2016

Pročitano:5525 puta

Datum održavanja: 18.06.2016

By:Leka

Lokacija: Bašta Sava Centra

Legendarni psy trance di-džej Maurizio Begotti, poznat po projektima Etnica i Pleiadians, nastupiće u Bašti Sava centra 18. juna na žurci SERBIAN CONNECTION koju organizuje GOA EXPERIENCE, a koja je promo žurka za čuveni španski CONNECTION festival.

 

Maurizio Begotti: Etnica

 

"Chaotic Beats vam predstavlja GOA EXPERIENCE: SERBIAN CONNECTION. Naći ćete se u samom gradu, ali u sasvim drugoj dimenziji. Psylocybe u saradnji sa Side Effects baštu Sava Centra transformiše u trens igralište koje će širom otvorenih vrata dočekati sve kosmičke lutalice, istraživače i mistike. Igralište gde možemo ojačati maštu i istraživati beskrajne domene naše svesti. Zaboraviti na sve strahove i osetiti potpunu slobodu, bar na tu, jednu noć" - poručuju organizatori.

Žurka ujedno predstavlja i promo party za španski Connection Festival 2016.

 

"Festival koji slavi ljubav i muziku, ono što, u stvari, pokreće naš svet. Šest dana u raju, na densfloru gde nas spaja jedinstvena energija Goa trensa i gde postajemo jedno. Gde osećamo duboku vezu sa prirodom, drugima i, što je najvažnije, samim sobom" - navodi se u saopštenju.

Maurizio Begotti je legendarni di-džej, poznat najpre po Etnica i Pleiadians projektima. Zajedno sa Maxom Lanfranconijem, obeležio je epohu trance muzike svojim magičnim izvođenjima koji su im obezbedili reputaciju originalnih i izuzetno traženih izvođača koji umeju da uvuku publiku u magični univerzum Goa trensa. Tokom protekle dve decenije, objavili su niz inovativnih albuma sa kojima su uvek pravili korak dalje u odnosu na pshodeličnu muziku svog perioda.

 

Njihovi brojni singlovi su i dalje na listi najboljih na listama prestižnih izdavača kao što su TIP World, Solstice Music and Spirit Zone. Njihov stil odražava snažan uticaj spiritualnog i umnogome aludira na sci-fi, koji se nalazi u osnovi projekta Pleiadians. Begotti se posebno ističe svojim impresivnim talentom za umetničke finese, te kombinacijom prefinjenog muzičkog sluha i zavidnog tehničkog know-how. A pored sveg tog umeća, sama njegova vitka pojava, duge sede kose neodoljivo podseća na nekog mudrog vilenjaka iz Tolkinove mašte, koji nam putem Goa trensa priča magičnu priču o svetu iz koga smo postali i kome ćemo se, jednog dana, vratiti.

Chaotic Beats & Connection festival organizuje pravu poslasticu kakva se ne pruža često domaćim poklonicima trensa. Begotti je uživanje za starije generacije koje ga prate još s kraja osamdesetih, a obavezno štivo za sve one mlađe generacije kojima će ovo biti nezaboravno iskustvo.

LINE UP:
ETNICA / Etnicanet Records, Ibiza
(Special Retro Set by Maurizio Begotti)
http://www.etnicanet.net/

Suntrip Records DJs support:

LORD FLAMES
Suntrip Records / Spain
https://soundcloud.com/lord-flames-suntrip

IMBA
Suntrip, Neogoa Records / Serbia
https://soundcloud.com/imbagoa

DaPEACE
Suntrip Records / Serbia
https://soundcloud.com/dapeace

Full fluo decoration by PSYLOCYBE DECO
https://www.facebook.com/psylocybeart

Deco & visual mapping by Side effects

U toku je i nagradna igra, koju možete pratiti na facebook eventu, gde uz malo sreće možete osvojiti besplatnu kartu za festival koji se odigrava krajem Septembra u prelepoj španskoj Andaluziji, nedaleko od Sevilje.

Karte za ovaj GOA spektakl možete kupiti u radnjama kao i online u: DD Tickets Shop ( Strahinjića Bana 22 )
http://www.ddtickets.rs

Svim WinWin Computer Shop radnjama u Srbiji
065 303 11 33
http://www.winwin.rs

Promo period sa cenom karte od 600 dinara je rasprodat, a regularna pretprodajna cena je 800 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :