SEPULTURA U BEOGRADU! - SKC - 9. feb. 2009.

Datum objave:26.01.2009

Pročitano:2710 puta

By:Dragan Novičić

Kultni brazilski sastav Sepultura održaće svoj prvi koncert u Srbiji 9. februara u Studentskom kulturnom centru. Sepultura će u Beogradu promovisati novo studijsko izdanje, pod nazivom ‘A-Lex’, koje će se u prodaji pojaviti 23. januara. Ovo je prvo izdanje benda od odlaska Igora Cavalere iz Sepulture i prvo izdanje koje je bend snimio sa novim bunjarem Jean Dolabella-om. Ovo je drugi konceptualni album benda posle izdanja ’Dante XXI’ iz 2006. godine a koji je bio inspirisan Danteovom ’Božanstvenom komedijom’. Izdanje ‘A-Lex’ koncipirano je prema knjizi ‘Paklena pomorandža’ Anthony Burgess-a. Album ‘A-Lex’ sadrži 18 pesma i snimljen je u São Paulu. Naziv albuma potekao je od imena glavnog junaka knjige (Alex) i latinske kovanice ‘bez zakona’ (ab + lex). Od 16. januara novi album benda u celosti možete preslušati na sajtu Last.fm a svetsku turneju Sepultura započinje u Evropi, koncertom u Bugarskoj, da bi samo tri dana kasnije nastupili u Beogradu!
 

Photo by Estevam Romera


Kao podrska na koncertu sastava Sepultura u Beograd 9. februara nastupiti austrijski sastav The Sorrow. Ujedno Vam saljemo formular za akreditacije za pracenje koncerta sastava Sepultura. U prilogu je i saopstenje povodom koncerta sastava UK Subs u Beogradu.
 
Ulaznice za koncert naćiće se u prodaji od ponedeljka, 26. januara po ceni od 1200 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i blagajni SKC-a. Koncert počinje u 20h! Organizator koncerta je koncertna agencija Odličan Hrčak.
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :