Selfest: Muzički festival u Selenči od 24. do 26. jula

Datum objave:25.06.2015

Pročitano:5749 puta

Datum održavanja: 24.07.2015 - 26.07.2015

By:Ivana Jovanović

Lokacija: Selenča

Muzički festival u Selenči - Selfest trajaće tri dana, od 24. do 26. jula i sva tri dana su žanrovski određena.

 

Selfest: Muzički festival u Selenči od 24. do 26. jula | Selenča 2015

 

Prvo veče je rezervisano za rokenrol, a hedlajneri su popularni zagrebački bend Brkovi i beogradski Orthodox Celts. Binu će sa njima tog dana deliti lokalni bend Punkerstein, Revolt X, Red Hot Chili Peppers Tribute Banb i Raskid 13 koji je osvoji drugo mesto na Festivalu Omladinu u Subotici sa kojim Selfest ima saradnju.

 

Druge večeri za odličnu zabavu pobrinuće se AS FM tim, muziku će birati DJ Morning Indian i DJ Conte, a live bend biće Perpetuum Mobile koji je nedavno imao tu čast da svira kao predgrupa Robiju Vilijamsu. Osim muzike posetioce očekuju i vatromet, plesačice, svetleći robot, piro-efekti, baloni i drugi vizuelni efekti koji će ovo veče pretvoriti u provod kakav se doživljava na velikim svetskim festivalima.

 

Kao i prošle godine, nedelja je posvećena svim generacijama, a pogotovo onim malo starijim zbog kojih će se akcenat staviti na staru, narodnu muziku. Zvezda ove večeri je naš proslavljeni pevač, Miroslav Ilić. Poslednje večeri sviraće i bendovi Avangardia i Leopolod bend.


Festival će biti održan u dvorištu OŠ “Jan Kolar” u Selenči, a organizator Selfesta je Omladinsko udruženje „PLAY“ iz Selenče.
Ulaznice se prodaju kao pojedinačne po cena od 500 dinara za prvo veče (24.jul), 250 dinara za drugo veče (25. jul) i 750 dinara za treće veče (26. jul). Prodaja ulaznica već je ranije počela na prodajnim mestima u sistemu Eventim, a ostala prodajna mesta su:


Bačka Palanka - Zlatara "Široka"
Bački Petrovac - Caffe Bar "Perla"
Odžaci - Rock Caffe "Boom"
Bač - Caffe "Vizantija"
Pivnice - Gostiona "Andrea"
Selenča - Restoran "Bistrica", Caffe "Zlatno Burence", Menjačnica "Moneta"

www.selfest.org | www.facebook.com/selfestmusicfestival


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :