Seek & Malik: Spremamo energičan i ritmičan set, pun ljubavi i pozitivne energije

Datum objave:10.07.2016

Pročitano:4642 puta

By: Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Od 20h Urban Bug Stage preuzimaju Seek & Malik i Big Fill - ekipa koja se dobro poznaje za miksetom i sa kojom će #triplemagic ovog poslednjeg festivalskog dana biti zagarantovan. Malik i Seek podelili su sa nama još neke utiske o Urban Bug Stageu, predstojeće nastupu i setu koji spremaju.

 

Seek & Malik

Seek & Malik

 

Koliki je izazov raditi b2b2b set i zašto je poseban osećaj raditi takav set baš sa ovom ekipom?

 

Malik: Izazov jeste veliki kako u tehničkom tako i u kreativnom smislu, ali isto tako druga strana ovakvih lineupova je magija sama po sebi zato što dolazi do neplaniranih i nepripremljenih trenutaka, eksplozija pozitivne energije, kreacije koje se dešavaju baš u tom momentu dok uskačemo jedan drugom sa trakama i pri tom se gradi mnogo pozitivan vibe prepun ljubavi koji se prenosi dalje na publiku. Za mene je ovo poseban događaj zato što mi je prvi put da nastupam na Exitu, tačnije na Urban Bug Stageu, gde je opšte poznato da je gotovo cela domaća scena tu svake godine i predstavljaju srpski klabing u najboljem svetlu i drago mi je što ću biti deo te ekipe ove godine. Big Fill i Seek su mnogo ozbiljni i kvalitetni domaci di-džejevi i producenti sa izdanjima iza sebe i mnogo odsviranih žurki kroz godine unazad, imaju veliko iskustvo kao i ja. Sa Seekom imam zajednički projekat Fusioncrew i sviramo zajedno još od 2007. godine, a sa Big Fillom sarađujem zadnjih par godina i imali smo dosta zajedničkih nastupa tako da se poznajemo svi dobro ,dosta smo slični sa energijom , muzikom, i načinom na koji to radimo.

Seek: Pre svega da vas pozdravim i da se zahvalim ekipi Urban Buga. Da, svakako je veliki izazov raditi triple back ali ujedno je i super stvar ako ste muzički povezani sa kolegama, u ovom slučaju sva trojica se poznajemo i mislim da će to biti jedan super izazov.

 

Koji je najbolji trenutak koji pamtite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?

 

Malik: Najbolji trenutak ... Ja bih izdvojio neko prošlo vreme, tačnije 2009. godina b2b naša dva maestra Miloš Pavlović i Marko Milosavljević. Presrećan sam jer sam dobio šansu i samim tim doprinosim zajedno sa ekipom u predstavljanju domaće scene i uopšte srpskog di-džejinga. Urban Bug Stage je za mene posle Dance Arene ubedljivo najbolji stage sa energijom, publikom, muzikom, izvođačima i uopšte programom koji je sve jači iz godine u godinu.

Seek: Prvi put dolazim na festival mada sam čuo super stvari kako o festivalu tako i o Urban Bug Stageu. Poseban je osećaj stvarno, i pre svega čast svirati na najpoznatijem domaćem stageu na festivalu. Biće to super druženje sa nekim starim prijateljima i naravno upoznavanje sa novim. Jedva cekam! :D

 

Kakav set spremate za ovogodišnji Exit, šta publika može da očekuje?

Malik: Energičan, ritmičan, prepun ljubavi i pozitivne energije. Već uigrana ekipa i jedva čekamo da to podelimo sa publikom. Publici bih poručio da ih čekamo 10. jula, dosta njih nas i poznaje i slušali su nas, ali retko imaju priliku da čuju ovakve kombinacije što i jeste čar. Udobna obuća obavezna, obećavamo provod za pamćenje. Love Peace and Music <3 Voli va Malik!

Seek: Pa spremamo neku tech vožnju sa primesama deep techna. Uglavnom biće to dobra vibra :) Publici poručujem da spakuju svu pozitivu i osmeh, a mi ćemo se potruditi da to održimo što duže možemo. Još jednom, hvala ekipi Urban Buga i vidimo se na Urbanu večeras!

 

Urban Bug Stage ove godine donosi #triplemagic na Exit u okviru koga će kroz triple back setove nastupiti 117 di-džejeva.

Prati nas na Facebook stranici Urban Bug Stage.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :