Barutana klub Beograd

Sea Dance Festival 2014: Razigrani Jamiroquai stižu na Jaz

Datum objave:30.04.2014

Pročitano:5841 puta

Datum održavanja: 15.07.2014 - 17.07.2014

Jedno od najpopularnijih muzičkih imena, razigrani Jamiroquai, na čelu sa ekstravagantnim pevačem Džej Kejem, biće glavne zvezde Sea Dance festivala, koji će od 15. do 17. jula biti održan na jednoj od najlepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve.

 

 

Nakon više od dvadeset godina uspešne karijere, 25 miliona prodatih albuma, osvojene Grammy nagrade, mora otkačenih šešira i jednog od najposećenijih koncerata u istoriji EXIT festivala, Jamiroquai se pridružuju EXIT avanturi, da hitovima "Virtual Insanity", „Cosmic Girl“, „Little L“, „Corner of the Earth“ i mnogim drugim, pokrenu posetioce Sea Dance festivala na fanki morski ples!

 Sea Dance festival biće održan od 15. do 17. jula 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstaviće savršen završetak osmodnevne EXIT AVANTURE koja, povodom 15. izdanja EXITa, otpočinje 11. juna na ROCK@EXIT festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mestu 10 -13. jula na EXIT festivalu, nakon čega se letnja žurka seli na Jadransku obalu.

Glavna bina Sea Dance Festivala, kapaciteta 30.000 ljudi, u tri dana predstaviće publici tri omiljene bine sa EXITa: Main Stage, Fusion Stage i Dance Arenu. Međutim to nije sve! Ovom prilikom najavljujemo još omiljene tri bine sa EXITa, koje će svoje mesto naći i na SEA DANCE festivalu: REGGAE STAGE, LATINO STAGE i SILENT DISCO!

 


Kamp Sea Dance festivala, smešten pored same obale mora, biće organizovan u zoni festivala, između Glavne bine i plaže. Kamp će biti otvoren od 14. do 22. jula, te će svim posetiocima pružiti nezaboravne letnje noći pod vedrim nebom, sa hiljadama mladih ljudi iz celog sveta!

U prodaji su ulaznice za EXIT AVANTURU sa pretprodajnom cenom od 6.990 dinara. Ulaznica za EXIT AVANTURU podrazumeva četvorodnevnu ulaznicu za EXIT FESTIVAL 2014 i trodnevnu ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL 2014. Srednjoškolci i studenti ulaznice za EXIT AVANTURU mogu da kupe po posebnoj, povlašćenoj ceni od 5.990 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :