SBB ESPORTS predstavljaće Srbiju na IeSF svetskom šampionatu u Južnoj Koreji

Datum objave:03.07.2017

Pročitano:3608 puta

By:Marko Lazić

Za vikend je u Domu Omladine završena treća sezona najvećeg regionalnog esport takmičenja u igri League of Legends u kojoj je SBB Esports, po treći put zaredom u finalu savladao rivale iz ekipe ASUS RoG Elite, ovog puta rezultatom 3:1.

 

SBB Esports

Još jednom smo imali priliku da vidimo da je SBB Esports trenutno najdominantnija ekipa u regionu, ali da rivali ne zaostaju u kvalitetu i da možemo očekivati još bolje borbe u budućnosti.

Pored toga što su osvojili najveći deo nagradnog fonda od 3.000 €, SBB Esports će kao deo reprezentacije Srbije, predstavljati našu ekipu na IeSF svetskom šampionatu koji se održava od 8 – 12. novembra u Južnokorejskom gradu Busanu.

Verujemo da će naša selekcija uspeti da ponovi uspeh iz 2015. godine kada je Srbija odlikovana najsjajnijim odličjem i uspela da postane ekipni svetski šampion.

Fortuna Esports je sinoć najavila mnoge novitete koji nas očekuju u narednom periodu.

Pre svega, prioritet će biti profesionalizacija svih timova učesnika lige.

 

SBB Esports

Sezona 4. FCS lige će takođe doneti određene novitete. Najavljeno je povećanje nagradnog fonda, proširenje kruga zemalja koje učestvuju, kao i uvođenje novih takmičarskih igara.

Za sve koji žele da se oprobaju kao takmičari već od narednog vikenda očekuju nas razni “nedeljni kupovi” sa nagradom od 100 € (svake nedelje) na kojima mogu učestvovati svi zainteresovani igrači iz regiona.

Kao i do sada, sve informacije i novosti u vezi lige, turnira i takmičenja, možete pratiti na stranicama:
www.fortunaesports.com
www.facebook.com/FortunaEsports


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :