Savršeno lud petak u KPTM-u, a sve počinje roštiljom

Datum objave:23.06.2017

Pročitano:4023 puta

Datum održavanja: 23.06.2017

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

Stiglo nam je dugo očekivano leto, a iako je klub KPTM već odavno otvorio sezonu i ugostio mnoge hedlajnere, iz organizacije su istakli da bi baš ovaj petak, 23. jun mogao da počne jednim malo drugačijim druženjem.


Od 16 časova očekuje vas BLOCK žurka u dvorištu kluba KPTM. Đans, Kurtoazija i Young Palk vas zovu na opuštenu bleju sa ekipom u KPTM bašti uz roštilj, kobaje i gotivnu ziku koja se polako pretvara u dnevnu žurku i prelazi u celonoćno ludilo!

Đanseri znaju kakav brutaliti nastup mogu da očekuju na ovakvim nastupima, pa ni ovog puta neće biti iznevereni! Kad se ovakva tri ortaka koja su pre davnih, davnih vremena doputovala iz daleke galeksije spoje nastaje specifični visoki napon koji jednu običnu blokovsku bleju pretvara u žurku maksimalnog intenziteta!


 


Posle bleje sa ekipom i kobaja posetioci će moći da uživaju u RnB žurci pod nazivom “The Beauty And The Beats”.
Za mix pultom čekaće vas DJ Lea, DJ Che-Woo I DJ Skitnica. Ovaj sastav obećava veče ispunjeno najsvežijim Hip-Hop / RnB / Trap hitovima koji će vas držati na nogama tokom cele noći.

 


A za one najupornije, koji imaju energije na pretek, od četiri sata ujutru sledi open air žurka koju organizuje Happy people ekipa – Lale, Petar Cvetković I Marko Vuković. Sa njima ne očekujte ništa manje od energičnog plesa na dance flooru, sa širokim osmesima koji će vam ulepšati ne samo to jutro, već i celu predstojeću nedelju!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :