SAVE THE RAVE: Earthling otvara Baštu Sava centra 21. maja

Datum objave:06.05.2016

Pročitano:5892 puta

Datum održavanja: 21.05.2016

Lokacija: Bašta Sava Centra

Jedan od najboljih psychedelic trance di-džejeva i producenata, Earthling nastupiće na žurci otvaranja bašte Sava centra koja će se održati 21. maja.

 

Earthling

 

Earthling je na psychedelic trance sceni je od 90-ih godina. Karijeru je započeo kao organizator žurki na Ibici, a produciranje muzike je došlo kao spontani sled događaja. Njegova prva traka “Just Say Yes” izašala je 1999. godine na T.I.P. Records, a usledio je i debi album “Patterns” na Acidance Records 2011. godine.


Sada iza sebe ima preko 100 traka i šest albuma pod različitim pseudonimima. Earhling svojim di-džejing skilom trese podijume za igru širom sveta, donoseći svoj jedinstveni psychedelic zvuk.  Deo je Zero1 lejbla, na kome se nalaze neki od najuticajnijih izvođača ovog žanra: GMS, Tron, Chromatone, Soundaholix, Everblast, Wrecked Machines, KIM, DJ Mack, DJ Moon, Virtual Light .

 

Domaća podrška biće MANDA (Tesseract, Zent.IT Galaxy Rec.), ANTA (Save the Rave), Pura (Save the Rave, Zen.IT Galaxy Rec.). Za kompletan audio i vizuelni doživljaj pobrinuće se i VJ PSeudoFractal (Zen.IT Galaxy) i VJ Vladimir Samardžić (Lunatics Org). 

 

Karte za ovu žurku mogu se kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets kao i u WinWin šopovima.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :