Barutana klub Beograd

SAVA CENTAR - SAVA CENTAR

Datum objave:01.01.1970

Pročitano:14954 puta

Sa posebnim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će SAVA CENTAR sa svojim prijateljima – poslovnim partnerima, beogradskoj publici predstaviti još jedan u nizu, tradicionalni SUMMERTIME FESTIVAL, koji će se u Sava Centru održati u periodu od 03. do 23. jula ove godine.
 
SUMMERTIME FESTIVAL, koji je postao svojevrstan brend na polju kulturnih dešavanja i kao takav se svrstao u red značajnijih muzičkih zbivanja u regionu, predstavlja najveća i najznačajnija imena svetske muzičke scene u oblasti JAZZ, WORLD i ETNO muzike.
 
Kao i ranijih godina, i ovogodišnji SUMMERTIME FESTIVAL 2009. biće predstavljen na konferenciji za novinare na kojoj će predstavnici Sava Centra i naši prijatelji – poslovni partneri, kao i specijalni gosti, javnosti saopštiti sve informacije vezane za ovu manifestaciju, kao i neke ekskluzivne vesti vezane za program festivala i njegov prateći sadržaj.
 
Sasvim je sigurno da je program ovogodišnjeg SUMMERTIME FESTIVAL-a takvog umetničkog kvaliteta i sadržaja da će Festival dobiti izuzetno značajno mesto na kulturnoj mapi najznačajnijih evropskih festivala ovoga leta.
 
Velikani jazz-a & world music će na sceni Velike dvorane SAVA CENTRA predstaviti muziku najviših umetničkih dometa pri čemu će potvrditi vrednost ovog kulturnog događaja. Svi ljubitelji pravih i trajnih muzičkih vrednosti imaće priliku da istinski uživaju u zvucima koje ćemo sigurno dugo pamtiti.
 
P R O G R A M
 
3. jul -    SINEAD O CONNOR
Ova irska pevačica izuzetnih vokalnih mogućnosti i specifičnog glasa postala je velika svetska zvezda zahvaljujući sjajnim pesmama koje su joj donele veliki uspeh i milionske tiraže njenih nosača zvuka.
 
4. jul -    LE FREYLEKH TRIO
Ovaj Trio predstavlja muziku nomadskih istočno-evropskih jevreja, obogaćujući je sjajnim improvizacijama i mešavinom muzičkih žanrova, zbog čega je izuzetno uvažena u Francuskoj.

Trio teži otvorenoj kulturi mešajući klecmer sa malo džeza, flamenka, roka i ciganske muzike.
 
 
8. jul -    DAVID BYRNE
Legendarni umetnik, nekadašnji frontmen grupe TALKING HEADS, pripremio je ekskluzivni program za svoju novu turneju zbog kojeg se može očekivati koncert izuzetnih emocija i energije, koje svrstavaju Umetnika u sam vrh svetske muzičke scene.
 
9. jul -    SMV GROUP
(STANLEY CLARKE, MARCUS MILLER, VICTOR WOOTAN)
U eri stvaranja vellikih sportskih-dream timova ostvaren je san velikog broja istinskih muzičkih sladokusaca i ljubitelja bas gitare. Ujedinila su se tri muzička giganta i heroja električnog basa-STANLEY CLARKE, MARCUS MILLER, VICTOR WOOTAN.
Beograd dobija priliku da vidi zaista ekskluzivan koncert.
 
 
23. jul - GEORGE BENSON
Legendarni džez i fank gitarista, kompozitor i pevač George Benson, nastupiće prvi put u Beogradu i ostvariće želju svih poklonika pravih i trajnih muzičkih vrednosti da vide i čuju ovog velikana džez muzike, koji je snimio preko 60 albuma koji su prodati u platinastim i zlatnim tiražima.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :