Sara Renar & Stepa u Gerili

Datum objave:21.09.2017

Pročitano:1920 puta

Datum održavanja: 22.09.2017

Lokacija: Novi Sad

Sara Renar (ZG) 

Sara Renar je nagrađivana zagrebačka kantautorica koja iza sebe ima tri studijska izdanja. Album "Djeca" je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP "Jesen" Sara nominirana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji vokalne izvedbe.  

Sara Renar, Stepa

 

U posljednje tri godine Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem regije, a najupečatljiviji bio je na novosadskom festivalu Exit, gdje je otvorila program main stagea prije nastupa Manu Chao te na ovogodišnjem izdanju Lake Festa u Nikšiću.

Glavnu nagradu stručnog žirija dobila je na festivalima Poezika i Kantfest u Beogradu. Sara upravo promovira svoj treći studijski album pod imenom "Tišina" koji je dobio najbolje recenzije u protekla dva mjeseca. Album je proglašen albumom godine u sljedećim medijima: Hrvatski Radio, Ravno do dna, Nacional, Globus.  

U veljači Sara je ponovo nominirana za nagradu Porin u dvije jake kategorije - album godine; najbolji alternativni album. Posljednje priznanje dobila je prije 4 mjeseca kada je isti album nominiran za IMPALA europski album godine. U ovom trenutku je na turneji koja broji čak 60 gradova, a tijekom godine nastupat će često i van regije. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i live nastupe koji su Saru stavili u sam vrh nove muzičke scene u regiji.
 

Link za event - https://www.facebook.com/events/1929171937344012

Sara sajt - http://sararenar.com


YouTube kanal - https://www.youtube.com/user/sararenar

 
Stepa (BG) 

Stepa je najnoviji amerikana bend na ovim prostorima. Žanr se može opisati kao američki folk zvuk sa primesama psihodeličnog popa i indi-roka. Ideja je da se raseje ovaj zvuk među mladima melanholičnom muzikom i porukama ljubavi. 

Facebook - https://www.facebook.com/stepabendbeograd/


Bandcamp - https://stepa.bandcamp.com/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :