Šansa za mlade bendove: U toku je konkurs za festival Rokerijada 2018

Datum objave:18.06.2018

Pročitano:1163 puta

Festival Rokerijada 2018, čije je održavanje najavljeno za 31. avgust i 1. septembar u Petrovcu na Mlavi, raspisao je konkurs za mlade bendove sa teritorije Republike Srbije koji je otvoren do 30 juna.


Pravo prijave na konkurs imaju svi mladi autorski bendovi iz Srbije, bez obzira da li imaju ili nemaju zvanično diskografsko izdanje, a čiji prosek ne prelazi trideset godiina. Sve detaljnije informacije o prijavi mogu se naći na SAJTU. Selekciju pet bendova koji će nastupiti u finalu odabraće stručni žiri, dok će jednog finalistu izabrati publika online glasanjem. Spisak svih finalista biće objavljen do 5. avgusta na sajtu festivala.

Najbolji bend očekuju vredne nagrade kao što su: snimanje tri numere u studiju Mr Sound, izdavane singla pod etiketom Lampshade Media, snimanje video spota u produkciji Mravac Video, revijalni nastup na sledećoj Rokerijadi, kao i PR podrška u trajanju od godinu dana.

Dak Music Shop iz Kragujevca pripremio je nagrade za najbolje pojedince na festivalu.

Kao što je ranije najavljeno, vodeće ime ovogodišnje Rokerijade jeste Vlatko Stefanovski koji će nastupiti u formi trija, a na pozornici će prodefilovati i lokalni autorski bendovi, dok će prateći program festivala činiti radionice, izložbe, itd. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :