Klub Barutana Beograd

Sana Garić objavila novi singl i video za pesmu „Prirodno"

Datum objave:29.09.2020

Pročitano:1378 puta

Lokacija: Beograd

Sana Garić je objavila novi singl i video za pesmu „Prirodno" sa predstojećeg EP-ja „Deo sebe".

Spot je sačinjen od snimaka napravljenih na različitim lokacijama. Ovog puta animaciju i video montažu takođe potpisuje Sana Garić, dok je neke od snimaka prirode poslao Dejan Nikolić (Los Anđeles). Zajedno sa materijalom snimljenim u Beogradu spot je uklopljen u minimalističku celinu.

 


„Prirodno" prati jedinstvenu estetiku Saninih ranijih spotova za pesme „Nešto u nama", i „Deo sebe". Minimalističkim slikama prirode uklopljenih duplom ekspozicijom sa snimcima benda, video dočarava zvukove mora i dalekih predela koji svima nedostaju poslednjih meseci.

"U toku snimanja i montiranja spota za pesmu „Prirodno" u glavi sam imala samo jednu sliku – mi na obali mora, daleko od svega, daleko od gradske buke i svakodnevnih problema, pojasnla je autorka."

Sanin karakterističan vokal i autorske kompozicije obojene svežim sint elektro zvukom, predstavljene su u novom svetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda. Donedavno autor i član jedne od najuticajnijih domaćih grupa Darkwood Dub – Milorad Ristić – Miki, bas (Bella Technika); Feđa Tom Franklin, bubanj (Fish In Oil) i Dušan Ristić na gitari, priključili su se Saninom bendu i radu na drugom izdanju.

Produkciju, miks i mastering novog EP-a potpisuje Radan Đorđević – DJ Rahmanee.

Posle duže koncertne pauze, Sana Garić će sa svojim sastavom nastupiti u petak 9.oktobra na brodu 20/44 u Beogradu.

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :