Sana Garić: Novi spot za pesmu „Nešto u nama“

Datum objave:03.12.2018

Pročitano:777 puta

Lokacija: Beograd

Singl sa uspešnog debi albuma „Svet za nas“ Sane Garić dobio je ekranizaciju.

Spot je kroz sliku u potpunosti uspeo da dočara snažnu, a suptilnu numeru „Nešto u nama" sa albuma „Svet za nas“ (Mascom Records, 2017), koji je od strane muzičke kritike ocenjen kao jedan od najuspešnijih na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. Rediteljska palica je pripala Dušanu Jaukoviću koji je ujedno i direktor fotografije. Za kolor korekciju bio je zadužen Marko Paunović, a za postprodukciju, digitalni kompoziting i kao asistent kamere — Vladan Djiri Vasiljević.

 

Sana Garic

Posle ovogodišnjih uspešnih letnjih nastupa na festivalima kao što su bili INmusic (Zagreb), koji važi za jedan od najvećih regionalnih festivala, Festival muzičkog dokumentarnog filma DKSG, Morski ritam života (Herceg Novi) i Nišville jazz festival, Sana Garić ujedno novim spotom najavljuje zimsku koncertnu turneju.

Turneja koji će biti održana u klubovima u Splitu 14.12. (Judino drvo), Sarajevu 13.12. (Jazzbina) i Beogradu 11.01. (KC Grad). Pored Sane (klavijature, vokal) u bendu sviraju Miki Ristić (bas) iz sastava Darkwood Dub i Fedja Tom Franklin (bubanj, perkusije) iz sastava Fish in Oil.

Publika će na koncertnoj turneji čuti pesme sa albuma „Svet za nas“, ali i zvuk sa novog albuma. Biće to savršen spoj žive i elektronske muzike. Bend možete pratiti na njihovoj  FB stranici.vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :