SAMOTVRDO: Katalonski di-džej i producent Mark Dosem gost kluba Monsun!

Datum objave:05.11.2015

Pročitano:5883 puta

Datum održavanja: 13.11.2015

Lokacija: Klub Monsun, Beograd

#SAMOTVRDO razbijamo maler! Svetski poznati di-džej Dosem biće gost kluba Monsun i SAMO TVRDO serijala u petak 13. novembra. Te večeri će nas od malera kvalitetnim setovima čuvati i DJ Lion, Phill&Dansmore i Tumalon.

 

SAMOTVRDO: Katalonski di-džej i producent Mark Dosem gost kluba Monsun! Beograd 2015


Katalonski di-džej i producent Mark Dosem jedan je od najreprezentativnijih artista koje je iznedrila španska scena elektronske muzike. Trakama „Silent Drop“ i „Beach Kisses“ je još 2008. godine pridobio pažnju svetske javnosti i od tada ne prestaje da intrigira i impresionira svakim novim izdanjem. Njegove trake našle su se u setovima velikana kao što su Sasha, John Digweed, Joris Voorn, Laurent Garnier i Carl Cox koji je nedavno izjavio da je Dosem jedan od najkreativnijih di-džejeva danšanjice.

 

#SAMOTVRDO razbijamo maler! Svetski poznati di-džej Dosem biće gost kluba Monsun i SAMO TVRDO serijala u petak 13. novembra. Te večeri će nas od malera kvalitetnim setovima čuvati i DJ Lion, Phill&Dansmore i Tumalon.

 

Ovaj Katalonac se muzičkim virusom zarazio u studentskim danima kada je počeo da ide na rejv žurke, a kako je zaljubljenik u tehnologiju nije mu puno trebalo da napravi svoje prve di-džej korake. Njegova kreativnost i jedinstveni stil vešto balansiraju na relaciji soulful techno i hi-tech house, pa mnogi muziku koju stvara opisuju kao futurističku. Dosem puni popularne klubove i festivale širom Amerike, Evrope i Azije, a trenutno je aktuelan njegov treći album „City Cuts“ (2014).
DJ Lion dolazi iz Bugarske i karakterističan je po tome što s neverovatnom lakoćom kombinuje funky, electro, progressive, minimal, tech, tribal, deep, vocal i break-beat house u hipnotišuću priču.

 

Phill&Dansmore su dobro poznati duo iz Beograda čiji je rad baziran na melodic techno i tech-house zvuku.
Tumalon je di-džej i producent koji u svojim trakama kroz house i techno zvuk prožima funky i disco muziku 70-ih.

 

PRETPRODAJA:
Ulaznice u pretprodaji koštaju 400 dinara i mogu se kupiti na sledećim mestima:

 

Monsun Bar / Travnička 3
Zla Shtek / TC Sremska
Boardshop / Balkanska 21


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :