Samostalni referenti: Prvi beogradski ska bend slavi 19. rođendan!

Datum objave:26.01.2015

Pročitano:5057 puta

Datum održavanja: 07.02.2015

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Klub Božidarac, Beograd

Samostalni referenti: Prvi beogradski ska bend slavi 19. rođendan! | Klub Božidarac | Beograd | 2015

 

Spektakl koji pripremaju povodom 19 godina rada u ilegali, biće ujedno i njihov prvi nastup na Vračar Rocks festivalu! Bend je za svoj 19. rođendan napravio i primamljivu rođendansku pozivnicu... U samo njima svojstvenom stilu se pitaju: ,,Čemu vaša lojalnost kada već 19 godina sviramo iste pesme? Sve ste ih čuli nebrojano puta a opet se gurate ispred bine, pevate ih u glas, svi kao jedan... Zašto platiti 400 dinara da dođete na nečiji rođendan?! Tortu zasigurno nećete dobiti! Nema ni sendviča sa majonezom i praškom šunkom. Piće plaćate sami - da li za šankom ili ispred dragstora u kraju, svejedno je. I?! Zbog čega bi ste onda došli na Božidarac, 7 februara negde oko 20h?! Biće možda hladno, a autobusi voze ređe vikendom... Zato što ste individualci, ali deo ekipe? Zato što ne volite zakone, lažni moral i pravila? Zato što se gnušate cenzure i ne dozvoljavate da vas oblikuje društvo? Zato što smo svi mi Samostalni ali ipak Referenti?!?!"
 

Samostalni referenti | photo by Filip Andrejević

Samostalni referenti | photo by Filip Andrejević

 

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja koja Samostalni referenti već 19 godina javno postavljaju, njihovi verni fanovi kojih je iz godinu u godinu sve više odlično znaju!

Na rođendanskom vračarskom partiju Samostalnih referenata nastupiće i Nek' Svira Ko 'Oce i King Calypso Selectah (Sound System).

Možda neće biti torte i sendviča, ali jedno je sigurno - biće ,,ludilo totalno"!

​Kao najavu rođendanskog ska partija koji pripremajuza 7. februar, Samostalni referenti su objavili i novi spot za pesmu ,,Žene i vino"​!

​​​ ​

 

Ulaznice za rođendanski koncert Samostalnih referenata dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 300 dinara. Pred koncert, na ulazu u Božidarac, ulaznice će koštati 400 dinara.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :