Samo za EX YU region: Kupite povoljnije ulaznice za Sonus festival!

Datum objave:17.05.2016

Pročitano:5319 puta

Datum održavanja: 21.08.2016 - 25.08.2016

Lokacija: Plaža Zrće, ostrvo Pag, Hrvatska

Iako svake godine Sonus festival posete desetine hiljada ljudi iz celog sveta, organizatorima festivala vrlo je bitno da okupe što više posetilaca iz našeg regiona. Upravo zato, cena ulaznice za sve posetioce iz EX YU regije je povlašćena, iznosi 59 eura i kupovina je moguća samo online: https://www.croatia-tickets.com/en/event/sonus-festival-2016.

 

Chris Liebing na Sonus festivalu

 

Festivalska ulaznica uključuje ulaz u tri kluba u toku pet dana i pet noći festivala i uživanje u nastupu više od 70 međunarodnih i domaćih izvođača, među kojima su najveća svetska imena elektronske muzike poput Dixona, Ricarda Villalobosa, Loco Dicea, Luciana, Joseph Capriatija, Seth Troxlera, Marca Carole, tINI, Cassy, Jamie Jonesa, The Martinez Brothers, Rothad, Apollonia, Tale of Us, Pan-Pot i mnogih drugih.

 

Sonus Festival


Sonus festival, jedan od 10 najboljih techno festivala na svetu, održaće se od 21. - 25. avgusta na plaži Zrće u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i na brodovima koji će svaki dan isplovljavati na pučinu Jadrana. Dodatna povlastica za posetioce je da je ulaznice moguće kupiti na dve rate pa oni najbrži mogu ostvariti popust od čak 15% na smeštaj na ostrvu Pagu za vreme trajanja festivala. Za više informacija o ovim pogodnostima, ali i informacijama o programu posetite http://sonus-festival.eu/.


Facebook: https://www.facebook.com/sonusfestival
Instagram: https://www.instagram.com/sonusfestival/
Soundcloud: https://soundcloud.com/sonus-festival


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :