sam.Luda & Lukavi prave odličnu zabavu u DOT-u

Datum objave:07.03.2017

Pročitano:3211 puta

Datum održavanja: 09.03.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

Ovog četvrtak 09. marta u klubu DOT dva DJ-a uveliko poznata domaćoj anderground sceni sam.Luda i Lukavi / Acid Cabbage. Kao i uvek obećavaju dobru zabavu u malom klubu Francuske 6.

 

sam.Luda i Lukavi u DOT-u

sam.Luda aka Samir Mutapčić već kao petnaestogodišnjak upoznaje elektronsku muziku. Spontano odlučuje da pokrene svoju di-džej karijeru 2013. godine, i od tada beleži nastupe u poznatim beogradskim underground klubovima kao što su Svemirska Kafana, Geca, KPTM, DOT i mnogi drugi. Pronalazi se u minimal i tech zvuku kroz koji provlači različite podžanrove house i techno pravaca. Njegovi setovi odišu energijom koja ne ostavlja prostor ničemu drugom do đuskanju.Preferira prime time i maratonske aftere. Veliki fan dancefloora, svoju potpunu pažnju posvećuje djuskanju i dobrom zezanju.

Lukavi / Acid Cabbage iliti Luka Vuković je di-džej i producnet koji je od malena zaljubljen u elektronsku muziku. Počeo je sa istraživanjem koje je obuhvatalo razne žanrove i stilove elektronike. Godine 2009. uz dva drugara pokrenuo je di-džej organizaciju “TechTide” koja se fokusirala na tech house zvuk koji neguje i dan danas, ali sa malo minimalnijom notom. Nastupao je širom prestonice u svim andergorund klubovima, a nedavno je izdao trake za prvu domaću etiketu Brosh.

 

Upad je free. 
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :