sam.Luda biće gost DBDZ kolektiva ove subote

Datum objave:03.11.2016

Pročitano:3976 puta

Datum održavanja: 05.11.2016

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

Rezidenti DOT-a, DBDZ u goste pozivaju starog dobrog drugara i vrsnog DJ-a sam.Luda. Publici poznat po energičnim setovima i neodoljivom harizomon opet rame uz rame za pultom sa DBDZ kolektivom obećava dobar provod.

DBDZ i sam.Luda


sam.Luda
aka Samir Mutapčić već kao petnaestogodišnjak upoznaje elektronsku muziku. Spontano odlučuje da pokrene svoju DJ karijeru 2013. godine, sa Malikom i Seekom, koji ga priključuju u fusionCREW, beleži nastupe u beogradskim underground klubovima kao što su Svemirska Kafana, Geca, KPTM, DOT i drugi. Pronalazi se u minimal i tech zvuku kroz koji provlači različite podžanrove house i techno pravaca. Njegovi setovi odišu energijom koja ne ostavlja prostor ničemu drugom do đuskanju.
Preferira prime time i maratonske aftere. Veliki fan dancefloora, svoju potpunu paznju posvecuje djuskanju i dobrom zezanju.

https://www.mixcloud.com/dbdz381/dbdzpodcast002/


DBDZ
kolektiv se svojim muzičkim odabirom pokazao kao jedno od najvećih osveženja na domaćoj sceni. Tokom više od dve godine njihovog postojanja i upoznavanja došli su do nijansi minimala i house-a kojima boje svoje maratonske setove.Trenutno rezidenti poznatog beogradskog kluba DOT u kom su ugostili imena kao što su Varhat, Rich NxT i Alexis Cabrera. Zagrevali su i za Matadora u Beogradu, Dubfire-a, Silicone Soul, Yousef-a... Uz to, 2015. godine su ugostili Davida Phera iz Berlina, i u Subotici / Beogradu nastupali uz Zlatnichija. Do sada su nastupali sa svim vodećim imenima domaće scene.

 

Ulaz do ponoći bespaltan a od ponoći 300 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :