SAM PAGANINI: Najaktelunija figura u svetu tehna dolazi u Beograd!

Datum objave:16.03.2015

Pročitano:5353 puta

Datum održavanja: 04.04.2015

Lokacija: Magacin Depo, Beograd

DJ Sam Paganini, trenutno jedna od najaktelunijih figura u svetu tehna i omiljeni izvođač velikana kao što su Adam Beyer, Sven Vath, Richie Hawtin i Marco Carola, po prvi put će se 4. aprila predstaviti beogradskim klaberima na “Lucky records Showcase” partiju u Depo Magacinu.

 

SAM PAGANINI: Najaktelunija figura u svetu tehna dolazi u Beograd! | Magacin Depo | 2015

To što Paginini izdaje za labele tehno legendi kao što su Adam Beyer, Sven Vath, Richie Hawtin i Marco Carola govori dovoljno samo za sebe, a jasno je i da je neizostavan gost na Drumcode (Beyer), Coocun (Vath) i Plus8 (Hawtin & Carola) večerima širom planete. Redovan je za pultom mnogih značajnih evropskih klubova, uključujući i nezvaničnu tehno prestonicu Evrope - berlinski klub Berghain, ali i sve bitne festivale kao što su Awakenings, Tomorrowland, WMC Miami... Njegov prošlogodišnji album “Satellite” kritika je ocenila kao najbolji tehno album godine, koji poslednjih meseci uspešno promoviše na svim kontinetima.

 

SAM PAGANINI: Najaktelunija figura u svetu tehna dolazi u Beograd! | Magacin Depo | 2015

 

U Beograd dolazi baš u okviru te turneje, a sa ovakim pedigreom jasno je da se očekuje pravi tehno spektakl. To garantuje i ostatak lajnapa na kome se nalaze i najizrazitiji domaći tehno predstavnik Speedy, DJ Dexon koji već niz godina radi u Amsterdamu i Miloš Vuković.

 

Prvi kontigent karata je pušten u prodaju po ceni od 690 dinara, dok će ulaznice do dana žurke postepeno skakati sve do 1490 dinara.

YouTube
Sam Paganini - Rave


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :