Sam Paganini donosi RAVE na RAVEOLUTION

Datum objave:03.05.2017

Pročitano:5311 puta

Datum održavanja: 12.05.2017

By:Višnja Filipović

Lokacija: Magacin Depo

Polako smo ušli u maj, mesec u kom nas očekuje jedna od žurki koju domaći klaberi najželjnije iščekuju – Sam Paganini, italijanski techno mag i najveća Zvezda Drumcode etikete legendarnog Adama Beyera dolazi na još jedan Raveolution spektakl 12. maja pravo u Magacin Depo. Ulaznica nije ostalo još mnogo, a interesovanje ne jenjava - karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin shopovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs. Cena ulaznica je trenutno 1390 dinara za obične i 2500 dinara za VIP karte.

 

Sam Paganini


Popularnost Sam Paganinija među domaćom publikom je ogromna s razlogom – ovaj italijan pušta muziku još od kad je bio tinejdžer, a njegove setove karaketiše moćan gruv, ili kako ih on sam opisuje ‘‘seksi gruvi i mračni techno’’. Ukoliko već niste upoznati sa Paganinijevom virtuoznošću za DJ pultom, pogledajte njegove setove sa festivala kao što su Awakenings festival u Amsterdamu 2015 ili Sonus festivalu na Pagu, a obavezno poslušajte i Paganinijevu techno himnu Rave. Nakon imena kao što su Mladen Solomun, Art Department, Adriatique i mnoga druga koja su u poslednje 2 godine nastupila za Raveolution pultom, Paganini će pred beogradskom publikom nastupiti zajedno sa svojom koleginicom ZØE koja potpisuje za istu etiketu kao i Paganini – legendarni Drumcode Adama Beyera. Domaću podršku pružiće mu Andrew Meller i Concrete DJz.

 


Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak.

 

VODIMO TE NA RAVEOLUTION! Prvo troje koji nam pošalju ime i prezime na redakcija@urbanbug.net dobiće po dve ulaznice. Ne zaboravite da u subject mejla napišete ime žurke. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :