SAJAM KRATKE ELEKTRONSKE FORME 9

Datum objave:27.10.2008

Pročitano:3775 puta29. novembar - 1. decembar, 12:00 - 20:00

SAJAM KRATKE ELEKTRONSKE FORME 9

otvaranje Sajma - subota, 29. novembar, 20:00

tema: ŠTEK

Tema ovogodišnjeg KEF-a je "ŠTEK"

Ko, šta, gde, kako i zašto krije ili čuva?
Imate trideset sekundi!

Svi radovi koji budu odgovorili osnovnim zahtevima konkursa (veza sa zadatom temom, trajanje do 30 sekundi, elektronska forma, inovativnost, medijska zavodljivost) i poslati do 15. novembra, biće prikazani na istovremenim izložbama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, od 29. novembra do 1. decembra 2008. godine.
Preporučeni formati za radove su: wav, ogg, mpeg, avi, html, swf, gif. Detaljnija uputstva u vezi sa formatima i slanjem radova možete dobiti mejlom, preko adrese kef@rex.b92.net
Konkurs je otvoren za sve zainteresovane.

RADOVE SLATI ISKLJUČIVO PUTEM UNOSA (up-load-a) NA STRANICU http://rex.b92.net/kef/kef9/node/add/rad

Ista stranica i svi poslati radovi će kao web galerija biti dostupni putem interneta nakon otvaranja izložbi, da bi se omogućila poseta i glasanje svim zainteresovanima koji ne mogu posetiti izložbe u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Na otvaranjima izložbi, najuspešnijim učesnicima i učesnicama biće dodeljene tri NAGRADE Rexovog žirija:
TEHNIČKA OPREMA u vrednosti od:
I nagrada 50.000 din
II nagrada 40.000 din
III nagrada 30.000 din

Po zatvaranju izložbi biće dodeljena nagrada publike - sav novac prikupljen donacijama za glasačke listiće.
 
Sajam kratke elektronske forme je izložba radova elektronske umetnosti koji traju ili mogu biti konzumirani u vremenu do trideset sekundi. Od autora i autorki se traži da stvaraju unutar vremenskog okvira kojim vlada industrija oglašavanja i masovnih komunikacija. Kratak video ili audio zapis, spoof reklamu, scroll tekstualnu poruku ili slogan, džingl, veb baner ili sajt, screen saver, seriju fotografija napravljenu u periodu do 30 sekundi, flash ili 3D animaciju, kao i bilo koji drugi medijski proizvod, možete predstaviti kao vašu viziju ili kritički osvrt na svet kojim smo okruženi, kao alternativnu zabavu ili vašu potrebu da se snađete u medijskoj džungli. KEF je otvoren ne samo za umetnike i umetnice nego i za sve proizvođace i konzumente medijske kulture.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :