SAE institut Beograd - Znanje za Manje! 40% popust na sve kurseve

Datum objave:26.01.2012

Pročitano:4494 puta

Electronic Music Production

06 Mar 2012.
Trajanje: 12 nedelja
Cena: Bila EURO 680 sada EURO 410!

Svetski poznat EMP kurs nudi mogućnost muzičkim entuzijastima da razviju svoju strast za zvukom kroz najbolju opremu i trening sa profesionalcima iz muzičke industrije. Kurs je fokusiran na praktičan rad sa kompjuterskim sekvencerima, MIDI programing i hard disk snimanje. Softveri / oprema: Propellerheads Reason i Ableton Live, zatim veliki broj sintisajzera i MIDI kontrolera.

Links:
 
04 Feb 2012.
Trajanje: 2 dana
Cena: Bila EURO 70 sada EURO 42!

Uzmi kameru u svoje ruke i proizvedi kratki film, pod nadzorom profesionalaca iz industrije. Sve od scenarija, kamere, svetla, opreme za montažu biće ti na raspolaganju - sve što treba da uradiš je da snimaš. Predavanja o osnovama videa, uvod u filmsku i tonsku opremu, snimanje i finalna montaža. Klikni da saznaš više!

Links:
 
Digital Video Production
 
01 Feb 2012.
Trajanje: 8 nedelja
Cena: Bila EURO 450 sada EURO 270!

Stekni osnovne veš tine filmske produkcije, kao što su klasičan storyboarding, osnovno operisanje kamerom, rasveta i montaža na vodećem softveru za digitalnu montažu-Final Cut Pro. Stvaraj muzičke spotove, dokumentarce, kratke filmove i reklame. Klikni da saznaš više!

Links:
 
Graphic Design
 
31 Jan 2012.
Trajanje: 12 nedelja
Cena: Bila EURO 680 sada EURO 410!

Upoznaj svet grafičkog dizajna - kompletan profesionalni proces grafičkog dizajniranja: od definisanja vizuelnog koncepta preko razrade strategije projekta, planiranja i realizacije dizajna u profesionalnom grafičkom softveru, pripreme za štampu i kontrole kvaliteta, do uspešne prezentacije finalnog proizvoda. Klikni da saznaš više!

Links:
 
Dodjite na Open Day!

Jan 28 2012.
 
Web Design
 
31 Jan 2012.
Trajanje: 12 nedelja
Cena: Bila EURO 680 sada EURO 410!

Za sve one koji se interesuju za dizajn i web programiranje. Kurs pokriva praktične tehnike web-dizajna, savremene web programske jezike (HTML, CSS i JavaScript) i otvara interaktivni svet multimedije sa Flash ActionScript-om.Praktičnan pristupu obuci i detaljno upoznavanje sa svim aspektima client-side web dizajna i programiranja. Klikni da saznaš više!
 
3D Animation - Maya
 
10 Feb 2012.
Trajanje: 8 nedelja
Cena: Bila EURO 450 sada EURO 270!

Stekni sveobuhvatne veštine stvaranja kompjuterski generisanih 3D grafika i animacije koristeći najrasprostranjeniji paket 3D softvera na tržištu. Ciljevi kursa su sticanje dobrog teoretskog razumevanja sistema i opreme koji se koriste za stvaranje animacija, kao i sticanje praktičnog iskustva u
savremenim dizajn konceptima i najvažnijim tehnikama u produkciji.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :