Sable Sheep: 031 REPUBLIC slavi 5. rodjendan u beogradskom klubu KPTM!

Datum objave:09.05.2015

Pročitano:4620 puta

Datum održavanja: 09.05.2015

031 Republic organizacija povodom svog 5. rođendana predstavlja vrhunsku zabavu za sve ljubitelje kvalitetnog elektronskog zvuka. Ovog puta dovodi mladog didžeja i producenta iz Nemačke, Sable Sheep-a.

 

Sable Sheep: 031 REPUBLIC slavi 5. rodjendan u beogradskom klubu KPTM! | Beograd


Sable Sheep izdaje za jake etikete kao što su Moon Harbour (Matthias Tanzmann), Be As One (Shlomi Aber) i Desolat (Loco Dice). Poznati didžej Loco Dice ga je potpisao za “Desolat roaster”-a, što dodatno pokazuje njegov talenat. Na mladog Tillmana uticala je i metal muzika, budući da je frontmen i pevač u metal bendu, što je retka stvar u elektronskom svetu. Najzanimljivija stvar jeste ta što je sa nepoznatom pozadinom uspeo da izađe iz senke krajem 2011. godine, a onda počeo da izdaje za 3 veoma bitne etikete u elektronskoj muzici i širi bazu fanova širom sveta.

Uz njega će nastupati i Alexandar Ivković koji takođe ima izdanja za Desolat, ali i Bitten, Sanity i mnoge druge etikete. Takođe će nastupiti i DJ dvojac – Luka Vuković i Ivan Radojević koji su osnivači organizacije “031 Republic” iz Užica. Kao rezidenti na sopstvenim žurkama ugostili su velika svetska techno imena i delili DJ pult sa legendama među kojima su Silicone Soul, Umek, Valentino Kanzyani, Cristian Varela, Marco Bailey i drugi. Radili su podršku i Der Dritte Raumu, Joris Voornu, Percu, Petru Dundovu, David Gtronicu...


Žurka će se održati u klubu KPTM, 9. maja sa početkom u 23 časa. Cena ulaznice biće 400 dinara tokom cele večeri.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :