Barutana klub Beograd

Sa Outlook festivala na pučinu će isploviti flota od 50 party brodova!

Datum objave:02.06.2016

Pročitano:4358 puta

Datum održavanja: 31.08.2016 - 04.09.2016

Lokacija: Tvrđava Punta Christo, Pula

Outlook festival, najveći evropski festival bass muzike i soundsystem kulture čije će se deveto izdanje održati od 1. do 4. septembra na tvrđavi Punta Christo pored Pule upravo je objavio red plovidbe i posadu na više od 50 party brodova!

 

Outlook festival

 

Outlook brodovi nezaobilazan su deo festivalskog iskustva i prilika da posetioci u intimnoj atmosferi i predivnom ambijentu uživo čuju neke od najboljih svetskih hip-hop, dub, reggae, drum & bassa, dubstep di-džejeve, em-sijeve, soundsystema. Brodovi će danonoćno ploviti prekrasnom obalom pulskog zaliva i Nacionalnog parka Brijuni, s polaznom tačkom u luci podno tvrđave Punta Christo. Ulaznice za zabave na brodovima mogu se kupiti od  1. juna preko sledećeg linka, a više informacija o zabavama na brodovima pronađite ovde.

 

Prvi brod po redu plovidbe u četvrtak je brod slavne izdavačke kuće Metalheadz, kojim će upravljati Goldie, Dom and Roland i Detboi. Ljubitelji reggaea and dancehalla sigurno će želeti da uhvate kartu za brod na kojem će svirati Gentleman’s Dub Club, Earl Gateshead, Taiwan MC, Dreadsquad i Gardna, a oni koji više vole drum’n’bass ploviće sa di-džejevima Doc Scottom, ANT TC1-em, Safireom. U četvrtak popodne isplovljavaju sledeći brodovi na kojima glavnu reč vodi Congo Natty zajedno s Lady Chann i Mungosom, Subdub brod sa Iration Steppas, OBF-om, Charlie P, na Resident Advisor brod penju se Youngsta, Hodge, Kahn & Neek, a tu je i brod Detonate izdavačke kuće s njihovim najvećim imenima:  Alix Perez, Commix, Transit Mafia.

 

Outlook festival


Pulski zaliv u petak će odjekivati bass, drum’n’bass i hip-hop ritmovima, a na brodu For The Love Of Garage okupiće se najveće zvezde garage muzike: Artful Dodger, Mighty Mo, El-B i Moony. Jedan od headlinera festivala, Roni Size, isploviće na svom brodu na kojem će predstaviti projekt Full Cycle s Dynamite MC i Krustom. Bristolski underground bass zvuk predstavlja Bandulu s posadom koju čine hi5, Ghost, Boofy, Commodo i mnogi drugi. Ljubitelji trapa uživaće na All Trap Music brodu s Huccijem, Lex Lugerom, Ganzom. U suton isplovljavaju Just Jam brod sa zlatnim imenima poput Barely Legal, Zed Biasa i DJ Spinna, High Focus Records brod krema londonskog hip-hopa So Fresh So Clean brod s Lenzmanom.


U subotu morski put otvara Soul:ution brod na kojem gostuju Marcus Intalex, LSB i Calibre, dok će se na Dub Smugglersima na brodu pridružiti Prince Fatty, Horseman i Shenice, Dreadsquad i Gardna. Brodovi za koji će se tražiti ulaznica više sigurno je Hyperdub x Teklife brod na kojem sviraju Kode9, DJ Taye, Scratcha DVA i Ikonika, zatim brod na kojem će Dispatch Records proslaviti 15 godina sa Skeptikalom, DLR-om i Survivalom. A brodu izdavačke kuće 20/20 na čelu sa Ivy Lab specijalni gosti su velikani Noisia i Alix Perez.

 

Outlook festival


Na brodovima koji isplovljavaju u nedjelju sigurno će se tražiti mesto više. Med School brod s biranom posadom najvećih talenata koju čine Etherwood, Keeno, Anile i Blu Mar Ten. Masnim bass ritmovima pulski zaliv će zatresti kapetan Hatcha i njegova posada Zed Bias, Abstract Sonance, Crazy D i Killa P. Najveći drum’n’bass igrači High Contrast, London Elektricity, SPY, Metric, Reso i Krakota ploviće pod Hospital Records zastavom. Legende soundsystem kulture Channel One ugostiće Mad Professora i Earla Gatesheada na brodu koji isplovljava u subotu popodne. Kao poslednji na rasporedu iz festivalske luke isploviće Well Good Boat Party s kapetanima Dub Phizix i Strategy te Novelistom kao gostom i The Blast brod čijim kormilom upravljaju Kahn, Neek i Hodge.


Ulazeći u devetu godinu postojanja jači nego ikada na Outlook festival od 31. avgusta do 4. septembra najbolji svetski muzičari iz sveta hip-hopa, duba, reggae, drum & bassa, dubstepa i svih nijansi između. Pulska Arena, jedna od najlepših svetskih pozornica na otvorenom 31. avgusta biće spremna za veliko otvaranje Outlook festivala na kojem gostuje Damian ‘JR. GONG’ Marley, najmlađi sin muzičke legende Boba Marleya, vrlo je uspešan reggae i dancehall muzičar. Tvrđava Punta Christo, u kojoj se smestio festival jedna je od najslikovitijih festivalskih lokacija na svetu. Između pozornica, kampa Brioni, plaže i zabava na brodovima, Outlook festival je našao idealan balans između dnevnog odmora uz more, i muziku do dugo u noć. U okruženju se održava niz launch zabava kao zagrevanje za Outlook festival, a ovaj vikend red je na Novi Sad. U petak i subotu u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi u organizaciji Extra Bass i Baseline ekipa.

 

Outlook festival


U prodaji je ograničen broj povoljnijih festivalskih ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i regiona; Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova po ceni od 660 kuna. Festivalske ulaznice i ulaznice za Outlook Arenu po ceni od 240 kuna mogu se kupiti putem Entrio sistema te na pretprodajnim mestima širom zemlje.

Sve informacije o Outlook festivalu dostupne su na: www.outlookfestival.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :