S.P.Y i Stamina MC prave drum and bass žurku za pamćenje

Datum objave:24.05.2017

Pročitano:2920 puta

Datum održavanja: 03.06.2017

Lokacija: Barutana

Eksplozija pozitivnih vibracija u najavi jer u Barutanu stiže S.P.Y, energični momak iz Brazila, vodeće ime drum n bass zvuka i predstavnik Hospital Records izdanja! Zajedno sa MC Staminom i Roll the drums ekipom u nalepšem opan air prostoru grada, Barutani, 03. juna napraviće nam žurku leta!

 

 

S.P.Y je drum & bass di džej i producent rođen u Brazilu. Pošto se doselio u Britaniju, njegov talenat prepoznale su eminentne etikete poput Metalheadz i Hospital. Svojim prvim izdanjima započinje saradnju sa umetnicima kao što su Marcus Intalex, Total Science, Kasra i di džej Marky. Prvi samostalni EP izdaje za Soul:R Markus Intelex-a, pored kog je imao još izdanja za druge etikete ulključujući Digital Soundboy i Innerground. Debi album “What the future holds” za Hospital naišao je na veliko oduševljenje. Pored priznanja publike i kolega sa scene i kritičari su mu odali priznanje “Best Album” nagaradom na Drum & Bass arena awardsu.

 

SPY svoj talenat pokazuje i za di džej pultom kombinacijom old school klasika i novih svežih bitova. Veran korenima na jednistven način predstavlja andergorund zvuk širokoj publici. Naizmenično smenjuje melodične tonove sa dubokim i mračnim i oduševljava publiku svaki put, kako na velikim festivalima tako i u intimnoj atmosferi kluba.  Za drugi album “Back to basic” koji je izdat u dva poglavlja inspiraciju nalazi u dubljim i mračnijim zvucima drum & bassa. U ovom ostvarenju sarađuje sa velikim imenima scene: Total Science, Rene La Vice, kao i proslavljenim vokalistima kao što su Diane Charlemagne (RIP) i MC DRS, koji nas je oduševio svojom sjajnom energijom nedavno u klubu DOT na Roll the Drums žurci.

 

foto: Chelone Wolf


Nakon dva albuma, S.P.Y dobija veliku podršku od d’n’b broja 1 – Andy C-ja, koji ga neprestano promoviše u svojoj emisiji Beats 1. Ovo mu otvara vrata za saradnju sa umetnicima izvan žanra, te dobija priliku da remiksuje imena kao što su Sigma, Karen Harding, KDA & Tinashe, Rag & Bone Man, Maverick Sabre…


S.P.Y je jedan neverovatan umetnik. Potpuno posvećen svom umeću i veštini predstavlja jednu od vodećih etiketa dnb muzike - Hospital Records. Setovam stvara ludačku atmosferu na žurkama i ekploziju sjajne energije! U Beograd stiže 03. juna u okviru turneje povodom novog albuma “Alone in the dark” koji izlazi u junu. Sa njim će stejdž deliti miljenik domaće publike i stalni gost MC Stamina! Domaću podršku pružiće kao i uvek sjajni Rim Runner, Džonižda, Don Dada i Bitz na prvoj open air Roll the drums žurci prvi put u Barutani!

 


Karte su dostupne na svim GIGSTIX i Eventim Srbija prodajnim mestima po ceni od 590 dinara.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :