Ružica Milovanović: Izložba fotografija - Igraj 1,2,3,4

Datum objave:04.05.2014

Pročitano:5189 puta

Datum održavanja: 31.05.2014

Lokacija: Klub KPTM, Beograd

Ružica Milovanović, freelance klupski fotograf, predstaviće svoju drugu samostalnu izložbu fotografija “Igraj 1, 2, 3, 4” u klubu KPTM (Žorža Klemensoa 22 /Francuska 54), 31. maja 2014. Izložba, koja se održava u okviru njenog ciklusa Play Dirty, približiće posmatračima čitav proces, put DJ-a od pripreme kod kuće, preko ulaženja u DJ pult i povezivanja, do atmosfere na žurci. Crno-bele fotografije prate zanimljivu životnu priču DJ dvojca Battric & MIVU, specifičnu atmosferu koja ih prati na svim nastupima i sjajnu komunikaciju sa publikom. Osim izložbe, održaće se i žurka sa mnoštvom iznenađenja, a njih dvojica će biti zadužena za muziku.

 

 

"Posao fotografa noćnog života je specifična stvar. Pravi trenutak se čeka, nekada malo kraće, a nekada čitavu večnost Ali ako se uhvati kako treba, svaki sekund čekanja vredi. Potrudiću se da vam ovom izložbom pokažem kako kroz svoj objektiv doživljavam clubbing, ljude i atmosferu. U svaku fotku ubacim i dozu kreativnosti, mašte i neograničenu količinu pozitivne energije, što ćete imati priliku i da vidite. Svi ste dobrodošli!" - kaže autorka izložbe.
 

 

Ružica Milovanović već tri godine radi u Urban Bugu - mesečnom vodiču kroz alternativnu kulturu. Za sobom ima dve uspešne izložbe klupskih fotografija: FokusIN & Play Dirty. Fotografisala je u skoro svakom underground klubu u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, kao i Love Fest 2013, Exit 2012, Belgrade Design Week 2011, Big Snow Festival 2012. na Kopaoniku, putovanja sa turističkom agencijom za mlade Puzzle Group... Takođe uređuje kalendar noćnog života u Urban Bugu.

 


Braća Batrić i Milić Vulikić, na domaćoj muzičkoj underground sceni poznatiji kao Battric & MIVU, rođeni su u Prištini, a žive u Kosovskoj Mitrovici. Nastupali su na Exitu, Summer Pulse festivalu, u klubovima The Tube i The Code, Stereo dvorani u Rijeci, itd. Potpisali su EP-jeve za nekoliko poznatih diskografskih kuća: Yoruba Grooves HQ - UK; Draft; Draft LTD - Texas, USA; Natural Beat Recordings - Italy; Alboratory - Bulgaria. Članovi su Public Pee organizacije i pokretači Dirty SoundZ serijala žurki.


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
Ruzica Milovanovic
04.05.2014 23:28
http://www.urbanbug.net/kalendar-desavanja/dogadjaj/igraj-1-2-3-4-promo-party


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :