Barutana klub Beograd

Run Jesus run!

Datum objave:17.12.2013

Pročitano:4270 puta

Datum održavanja: 26.12.2013

Lokacija: Štab Pogon, Pančevo

Štab Pogon nastavlja da se etablira kao lider na sceni “malih” i lokalnih klubova dokazujući da je u moru važnih stvari jako bitan i – kontinuitet. Boža Podunavac i Neshud garant su još jedne dobre žurke.

Run Jesus Run

Boža Podunavac je nastupao u gotovo svim klubovima i prostorima u Beogradu među kojima su Industrija, Soul Food, Andergraund, Dom Omladine, Barutana/UrbaBar, Mondo, Shlep, Omen, XL, Magna House, Kolos, No Name, 4 Sobe, Sound, Bizarre, Exile, itd, kao i u klubovima širom Srbije, u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Engleskoj, Rumuniji, Poljskoj, Madjarskoj, Grckoj, Ceskoj... U klubovima voli da pušta raznovrsnu elektronsku muziku uvek u potrazi za experimentom, ali bez zanemarivanja publike. Smatra da edukacija ne sme da bude na uštrb zabave, ali isto tako ne priznaje da je svrha dolaska u klub samo i isključivo zabava. Omiljeni žanr mu je minimal techno "masne" produkcije sa sto manje patetičnih melodija i paterna. Iako radi i na tri gramofona, smatra da je čist egzibicionizam sve vreme "drndati" nešto po mixeru i skretati paznju na sebe. Uveren je da je kvalitet zvuka na mestu dogadjanja, 30% zabave, uslovi u klubu 30%, a preostalih 40% ide na DJ-a. Jedan od najstarijih beogradskih DJ-a, ogromnog iskustva i velike popularnosti.Nenad Stanković a.k.a. Neshud muzički je počeo da se formira još u srednjoškolskim danima svirajući gitaru u alt-punk bendovima, da bi mu se devedesetih odlaskom na prve tehno žurke javilo interesovanje prema di-džejingu. Ubrzo i sam počinje da miksuje. Od 2000. radi u lokalnim klubovima kao što su Deee Lite, Der Keller, Magacin, Dom Omladine sve više razvijajući osobeni stil. Slede gostovanja u Beogradu u klubovima Bizarre i Energija gde iznenađuje prisutne svojom dinamičnošću i privlači pažnju furioznim setovima. U nerdnom periodu sarađuje sa Rescobar-om a kasnije i sa Markom Abramovićem i kao deo dueta Groove Refinery godinama organizuje underground dešavanja etablirajući se na lokalnoj sceni ne samo kao izvođač, već i organizator dešavanja koja su stekla kultni status. Nakon nešto mirnijeg perioda u karijeri, godine 2011. se pridružuje ekipi radio emisije The Sound Of Ibiza i iznova dokazuje kvalitet radeći kao rezident Noise Technician serijala i gostujući širom Srbije. Njegove setove karakteriše oštar i dobar zvuk, kao i vrhunski osećaj za ritam, a muzički pravci koje forsira su sve od acid house-a do minimal techna, čime na nastupima kreira zapaljivu atmosferu.
Sa obzirom na iskustvo i stil, Neshud je najbolja moguća podrška za nastup sa Božom Podunavcem, a zajedno su garant još jedne odlične žurke u nizu događaja u organizaciji Štab Pogona.

Urban Bug 100! support - na ovom događaju preuzmite pozivnice za Urban Bug No. 100! party 27. decembra:
http://www.urbanbug.net/magazin/vest/urban-bug-no.-100-party


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :