Rumunski DJ LIZZ stiže ove subote u KPTM

Datum objave:06.02.2017

Pročitano:5162 puta

Datum održavanja: 11.02.2017

By:Dalibor Nikolić

Lokacija: KPTM

Jedan od najperspektivnijih DJ-eva rumunske scene LIZZ nastupaće u klubu KPTM u subotu 11. februara a domaću podršku pružiće 031 Republic dvojac Luka Vuković b2b Ivan Radojević, Depra i Dušan Lazović i Milovan Stojanović iz DBDZ kolektiva.

 

LIZZ


Iako vrlo mlad, LIZZ u sebi ima nešto što ga izdvaja iz mase i mami osmeh na lice svakome. Njegove DJ sposobnosti i produkcijsko umeće donele su mu veliku popularnost i podršku publike gde god da se nadje. Radio je na najboljim festivalima elektronske muzike u Rumuniji, Sunwaves i MIORITMIC. Svojim kvalitetom u produkciji privukao je pažnju velikih etiketa i izdao trake za Hoxton Records, Why so Series, EASTENDERZ & Valioso Recordings.

 

 

Luka Vuković i Ivan Radojević (031 Republic) su DJ-evi koji dolaze iz Užica, a trenutno žive u Beogradu. Domaću klupsku scenu osvojili su jedinstvenim stilom miksanja, ogromnom harizmom i pozitivnom energijom koja pleni svaki klub ili neki drugi prostor za ples. Njihovi muzički počeci vezuju se za tehno. S vremenom u priču ulazi i house, pa svoje setove usmeravaiju ka autentičnom tech house zvuku, sada svoj muzički stil definišu kao tech, micro i minimal sa primesama house zvuka u svim svojim oblicima. Iako im se stil vremenom razvijao i menjao, na bini se sjajno dopunjavaju i dele veliku strast koju prenose na publiku i od samih početaka uspešno gaje jedinstveni gruv koji sada već njihov zaštitni znak.

 

Karte su dostupne na svim prodajnim mestima DD tickets i WinWin Shopovima po ceni od 300 dinara.


LIZZ

https://soundcloud.com/petre_lizz 

 

Luka Vuković i Ivan Radojević (031 Republic)

http://bit.ly/mixcloud031Republic 
http://bit.ly/mixcloudLukaVukovic 
http://bit.ly/mixcloudIvanRadojevic

 

Milovan Stojanović i Dušan Lazović (DBDZ)
http://bit.ly/mixcloudDBDZ
http://bit.ly/mixcloudMilovanStojanovic

Depra / Falso Berlina

https://soundcloud.com/depraa
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :