Rumunski artist Tulbure u KPTM-u!

Datum objave:20.04.2018

Pročitano:2470 puta

Datum održavanja: 21.04.2018

Lokacija: KPTM, Beograd

Ove subote 21. aprila u klub KPTM stiže specijalni gost iz Rumunije, Tulbure, fantastičan DJ i producent ali i nekadašnji član TC Studia. Kao domaća podrška tu su Milovan Stojanović/DBDZ i Luka Vuković i Ivan Radojevic iz 031 Republic.

 

Tulbure, KPTM


Matei Tulbure je di džej i producent iz Bukurešta koji je od detinjstva fasciniran muzikom, umetnošću kojom izražava sebe već skoro sedam godina. Puštao je u klubovima kao što su “Diamon”, “Barrocco”, “La Mansarda”, “Zona Partyspace (Iasi)” i “Viena”, gde je delio di džej pult sa Nadjom i Masamenos-om, što se ispostavilo da će biti njegovo najznačajnije iskustvo do tada.

 

Tulbure se kreće kroz mnoštvo različitih žanrova, od micro housea i Detroit housea, do technoa i deepa. Bivši član je “TC studio” projekta koji mu je doneo dva izdanja u inostranstvu ("TC Studio - Autoportret EP"- Archipel Recordings, Kanada i "TC Studio - Travel EP" - Strictly Chosen Recordings, Nemačka). Tulbure muzičke uzore vidi u Thomasu Melchioru, Danielu Bellu, Iz & Dizu, Normu Talleyu, Kennyju Dixonu Junioru i Matthewu Herbertu, a inspiraciju nalazi u filmovima omiljenih reditelja Romana Polanskog, Stenlija Kjubrika i Andreja Tarkovskog. Pozitivni feedback koji konstantno dobija od svoje publike potvrđuje njegov kvalitet. Još uvek na početku karijere, Tulbure nastoji da širi vajb koji može da prevaziđe vreme i ostavi trag.

 

KPTM


Sigurni smo da će ove subote i te kako ostaviti trag u KPTM jer nas po svemu sudeći očekuje sjajno veče, ali i afterparty koji će trajati bar do devet sati ujutru.


Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :