Barutana klub Beograd

Rokerski šik: Pogledjate nove bajkerske jakne Ines Atelier

Datum objave:26.01.2017

Pročitano:6073 puta

By:Barbara Garčević

Kako su se u poslednjih par sezona, kožne – tzv biker jakne izdvojile kao najtraženiji komadi iz Ines Ateliera, dizajnerka Ines Janković je odlučila da prezentuje posebno osmišljenu capsule kolekciju koja objedinjuje sva tri do sad lansirana modela (D1, D2 I D3).

 

Ines Atalier biker janka

D1 / Foto: Marko Vulević


Ines Atelier biker jakna je u celini handmade, odnosno ručno urađena uz najprecizniju moguću izradu. I najmanjim detaljima je posvećena velika pažnja, dok pažljivo birana koža spada u onu vrhunskog kvaliteta.

 

Ines Atalier biker janka

D2 / Foto: Marko Vulević


- Sve je počelo sa idejom kako otelotvoriti rock’ n’ roll vibe i dati mu luksuzan izgled. Ljubav se rodila sa D1 modelom, koji već ima status ikone među 'it' komadima, a koja se na zahtev klijenta može raditi u dužoj ili kraćoj varijanti. D1 je najbolji izbor kada želite da kombinujete čistu eleganciju za živahnim rok šikom – kaže dizajnerka Ines Janković.

 

Ines Atalier biker janka

D3 / Foto: Marko Vulević


Kako je modni svet prigrlio i prema svojim potrebama transponovao estetiku sportske odeće, u Ines Atelieru se ovaj trend interpretirao kreiranjem D2 jakne koja je prepoznatljiva po malo opuštenijoj i sportskoj formi i detaljima.


Luksuzna i ekstravagantna verzija biker jakne nosi naziv D3. Prava lepotica među jaknama je ručno rađena od najfinije kože u kombinaciji sa svilenom postavom, mnoštvom zipova i u prepoznatljivom kroju koji laska figuri. Na zahtev klijenta, mogu se uraditi i vezeni inicijali.


Modeli iz ove kolekcije će biti prisutni u showroomovima u Parizu, Milanu, Dizeldorfu.
foto: Marko Vulević
art direkcija i stajling: Lara Milanović
šminka: Mina Abramović
frizura: Đuka Ivanović
model: Nevena Grmuša – FOX models


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :