Rokanje sinoć zatreslo Kalemegdan!

Datum objave:27.08.2016

Pročitano:6716 puta

By:Tijana Ristić

Lokacija: Kalemegdan, Beograd

Sjajna energija isijavala je sinoć sa terena košarkaškog kluba “Partizan” na Kalemegdanu. Sinoć je završeno prvo veče festivala Rokanje koji se održava uz podršku Jelen Piva, a veliki broj posetilaca đuskao je jako do sitnih sati uz najbolje izvođače!

 

Rokanje 2016 / Foto: Benny Gashi

Rokanje 2016 / Foto: Benny Gashi

Pobednički bend konkursa ROKAJ I TI – Counterfate otvorio je festival, nakon njega posetioci su uživali uz fristajl mahera Grasshopera, zatim uz live-looping umetnicu Kezz, sjajni bend Irie Fm, Bad Copy, Artan Lili i bitove di-džeja i producenta Rahmaneeja. Takođe, posetioci su imali priliku da se fotkaju na štandu Jungle Tribe agencije i osvoje nagradno putovanje u Transilvaniju kod Grofa Drakule za Noć Veštica.

 

Rokanje 2016 / Foto: Benny Gashi

Večeras nastupaju legendarni Goblini, Lollobrigida, Struka & Lud & Cjofo MC, Iskaz, Stereo Banana i PPT – Prirodno Pravo i Tečurke.


Kapije festivala otvaraju se u 18:30h, a ulaz sa pozivnicama omogućen je do 21:00h. Ko nije obezbedio sebi ulaznicu, to može učiniti na svim prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa, kao i na samom ulazu na festival po ceni od 500 dinara.

 

Pogledajte fotke u našoj galeriji.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :