Roger Sanchez - sa snimanja u Arenu!

Datum objave:05.05.2007

Pročitano:3304 puta

By:Exit team

Roger Sanchez posle dve godine ponovo dolazi na EXIT. Vlasnik Stealth Records etikete opčinjen atmosferom na Dance Areni odlučio je da još jednom obraduje publiku.
Trenutno je ovaj dobitnik Grammy nagrade potpuno posvećen glumačkom debiju u filmu „Johnny Postal”, za koji će raditi i muziku. U filmu koji potpisuje Frank M. Calo, nezavisni producent i režiser, Sanchez će glumiti makroa i dilera.
 


"Ponudili su mi da glumim dilera i makroa i ja sad pravim muziku koja će se uklopiti uz takav karakter”, kaže Roger S.

Sanchez je počeo kao student arhitekture iz Kvinsa, a do kraja devedesetih izrastao je u najproduktivnijeg remixera i najveće globalno house ime. Roger Sanchez je jedan od evergreen DJ-eva i sigurno najpopularniji američki house titan.

Tokom osamdesetih imao je izgrađenu reputaciju kao breakdancer, ali po nagovoru svog oca okrenuo se muzici. Odrastanje u Njujorku ostavilo je neizbrisiv trag, te su i danas osnove njegovih ritmova jazz i hip-hop.

Roger Sanchez ima već 20 godina karijere iza gramofona i za to vreme razvio je jedinstvenu paletu house setova koji se kreću od dark&dirty do funky zvuka. Priznat je i proslavljen pre svega po svojim remixima, koje je radio za najrazličitije muzičare, od Jamiroquai do Janet Jackson.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :