Rodhad se vraća u beogradsku techno katedralu

Datum objave:25.04.2017

Pročitano:5932 puta

Datum održavanja: 05.05.2017

By:Milica Čule

Lokacija: Drugstore

Ubedljivo najveće ime sa tehno andergraund scene Rodhad (Dystopian) Berlin, nastupiće u petak, 5. maja u Beogradu u klubu DRUG§TORE, a pored njega ima'emo priliku da čujemo i DJ Kr!za. 

 

Rodhad

 

Kuriozitet ove žurke je Dj Kr!z koji će prvi put nastupiti kod nas. On je vlasnik etikete Token, koja je pored Dystopian etikete čiji je vlasnik Rodhad, najuticajnija u svetu elektronske muzike. 

 

Dj Kr!z

Dj Kr!z 

Pojavio se 90-ih godina, a počeo je tako što je organizovao male elektronske žurke na otvorenom u Berlinu. Iz čiste zabave. Vest o ovim, sada već kultnim žurkama, vrlo brzo se proširila izvan granica Berlina i same Nemačke. Zvuk koji je on vrteo na tim žurkama, onaj pravi tehno, postao je sinonim za andergraund.


Njegove najpoznatije žurke su "Dystopian", a on kao njihov glavn idi-džej nastupa u isključivo najboljim klubovima poput "Berghain", "Arena club", "Tape"... pa je na red došla i beogradska "tehno katedrala".

 

Rodhad

Pre tri godine izdao je ploču "Dystopian" za svoj istoimeni lejbl, a pozitivne kritike su stigle od najboljih, među kojima su Robert Hood, Jeff Mills, Marcel Dettmann, Ben Klock, Luke Slater, Laurent Garnier, Sven Väth, Dave Clarke.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :