RockSvirke Records: Uskoro treći studijski album benda Fluid Underground - AMANET

Datum objave:06.03.2015

Pročitano:4486 puta

By:RockSvirke.com

Redakcija muzičkog portala RockSvirke, povodom petogodišnjice postojanja i rada i pokretanja zvanične izdavačke kuće, s ponosom vam najavljuje novo izdanje. Album Amanet, koji potpisuje bend Fluid Underground, biće objavljen sredinom marta u izdanju izdavačke kuće RockSvirke Records.

 

 

Poznat je omot (artwork) albuma kao i spisak numera (trakclist) za treći studijski album Amanet „stoner rock“ benda Fluid Underground iz Vlasotinca. „Artwork je radio Nenad Tasić i uskoro se mogu očekivati i promo diskovi sa kompletnim artworkom i tekstovima. Prezadovoljni smo kako je ispao omot albuma i generalno time kako Nenad radi svoj posao. Dok čekamo da izađe album, pokušavamo da zakažemo neke nastupe i koncertno da promovišemo novi album“, navodi frontmen benda Miloš Petrenj.


Bend u dosadašnjoj diskografiji ima 2 studijska albuma: Napad i prve noći (2010) i Decembar (2010), kao i EP Sumrak bogova (2012).


Album najavljuje spot „Statične oči“ koji potpisuje provereni dvojac: Đorđe Stojiljković (režiser i snimatelj) i Nikola Purić (editovanje). Pored fizičkog izdanja album će biti dostupan putem online servisa Deezer, iTunes, Spotify,...

 

Spisak numera:

° 1. Njen bluz
° 2. Bezimeni
° 3. Priština
° 4. 7 dana
° 5. Statične oči
° 6. Ces't La Vie
° 7. Amanet
° 8. Tuđa Krv


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :