Barutana klub Beograd

RockSvirke Records: ​Drugi studijski album DESIĆE SE LEPE STVARI grupe BOLESNA ŠTENAD!

Datum objave:06.03.2015

Pročitano:4557 puta

By:RockSvirke.com

​Drugi studijski album Desiće se lepe stvari grupe Bolesna Štenad u izdanju izdavačke kuće RockSvirke Records, od danas, 28.02.2015. se može preuzeti na sajtu izdavača, kao i na zvaničnom sajtu grupe.

 

RockSvirke Records: ​Drugi studijski album DESIĆE SE LEPE STVARI grupe BOLESNA ŠTENAD!

 

„Album je duplo duži od prvog, sadrži duplo manje psovki od prvog, idealan je poklon za 8. mart ili sličnu prigodu. 'Desiće se lepe stvari' je poruka puna optimizma i mi se krećemo u tom pravcu. Ovu poruku smo stavili na svoj logo te će zauvek ostati na njemu da nas podseća da će se lepe stvari zaista desiti! Bolesna Štenad se linjaju, menjaju dlaku i ćud, nije to više samo pank, naše sranje postaje tvrdo! S tim što smo ovaj zadnji deo o sranju stavili samo da bi novinarima na radiju bilo neprijatnije dok čitaju saopštenje.“ kaže frontmen benda Aleksandar Marković - Lama.

 

Album snimali: Andreja Jovanović (Red Water Studio), Nikola Vranjković - (Studio Srbijašumex), Gosn. Bandar (Studio Piknik; snimljena pesma „Život je lep“). Producent: Nikola Vranjković. Muzika i aranžmani: Bolesna Štenad i Nikola Vranjković. Tekstovi: Aleksandar Marković - Lama. Klavijature, gitare i spec. efekti: Nikola Vranjković. Editing - Pejičić Predrag. Mastering: Andreja Jovanović


Spisak pesama
° 1. Desiće se lepe stvari
° 2. Komšinice
° 3. Problem
° 4. Multietnička atrakcija
° 5. Ne mogu da zaspim
° 6. Grad
° 7. Nenad
° 8. 666
° 9. Bog
° 10. Život je lep
° 11. Ja sam ga ubio

 

Bolesna Štenad se zahvaljuju: Andreju Jovanoviću, Nikoli Vranjkoviću, Gosn. Bandaru, našim porodicama na razumevanju, Nemanji Raci na neizmernoj podršci. Hvala Radiju 202 koji je jedini ispratio sva tri singla sa ovog albuma. Aleksandru Bačiću na dizajnu omota i sajta! Nebojši Petroviću i izdavaču RockSvirke Records. Hvala svim bogovima u koje verovali ili ne! I hvala kurcu da je konačno izašao album :)

 

Bend uskoro kreće na turneju gde će koncertno promovisati novi album širom regije. Više informacija uskoro na zvaničnom sajtu grupe kao i izdavačke kuće i menadžmenta. Svi koji budu želeli fizičko izdanje albuma moći će da ga pronađu na nekom od narednih koncerata.

 

www.rocksvirke.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :