Barutana klub Beograd

Rockaway Lake Festival: Agnostic Front - Urnebes u najavi!

Datum objave:15.04.2015

Pročitano:6356 puta

Datum održavanja: 27.06.2015

Lokacija: Ada Ciganlija, Beograd

Rockaway Lake Festival s ponosom objavljuje drugi deo line-up-a za predstojeći dvodnevni letnji muzički praznik!
 

Rockaway Lake Festival | Ada Ciganlija | Beograd | 2015

 

Posle grupa Buzzcocks, Iron Reagan, Mad Sin, Ryker's, Defeater, te regionalnih Last Hope iz Bugarske, Hardfaced iz Makedonije i Punkreas iz Crne Gore, kao i domaćih bendova: Shoplifters iz Novog Sada i Violent Chapter iz Beograda... Čast nam je i zadovoljstvo da najavimo da će na Rockaway Lake Festival-u nastupiti:

 

Rockaway Lake Festival: Agnostic Front - Urnebes u najavi! | Ada Ciganlija | Beograd | 2015

Agnostic Front - Legendarni hardkor i treš titani dolaze u Beograd da  podele sa nama svoje ultimativne, vanvremenske, stavove i da ih tresnu  u lice svima. Već decenijama Agnostic Front izvlače na svetlost dana  slike patnje, besa, korupcije, eksploatacije, ali i borbe, svih nas,  običnih ljudi, podsećajući da ne postoji "pravo vreme" za borbu za ono  što je ispravno, dajući time moć i snagu svim našim ignorisanim  glasovima. Jedan od najoriginalnijih njujorških bendova, izgnanici iz  elite, ali poštovani i uvažavani od svih, a naročito protivnika, od  davne 1983. ne prestaju da se bore protiv problema sa kojima se njihov  grad, ali i ceo svet, svakodnevno suočava, za koji žive i dišu.

 

“Mi  podržavamo JEDINSTVO! Preziremo neznanje i mržnju! Jedini sa kojima smo  u ratu su oni koji nas tlače, a ne jedni sa drugima! Ujedinite se!  Borite se protiv sistema a ne međusobno! Verujte! Hardkor!”


(Original: "“We support UNITY! We despise ignorance and hatred within  our scene. The only people we should be at war with is those who oppress  us, not with each other. Unite! Fight the system! Not ourselves! Believe  – Hardcore!”)

Line up će obogatiti i:

Dot The Eye - Beogradski groove metal bend, poslastica za sve fanove
Pantere, Down i sličnih bendova, Southern metal u srcu Beograda, i
Prilično Prazni - Domaća street punk/Oi momčadija.

Podsećamo vas da Beograd, grad sa tradicijom negovanja rok subkulture,  Rockaway Lake Festivalom po prvi put u svojoj dugoj i bogatoj rok  istoriji, dobija festival alternativne rok muzike kakav zaslužuje. Dva dana sunca, plivanja i rokenrola na jednoj od najboljih mogućih  lokacija kojima glavni grad Srbije može da se podiči, mestom kao  stvorenim za održavanje jednog svetski vrednog letnjeg festivala. 

 

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 2500 din za jedan dan ili 4000 za oba  dana, moguće je nabaviti na svim uobičajenim prodajnim mestima. Uz napomenu da je ovo još uvek samo mali deo spiska koji ćemo  obogaćivati iz dana u dan, podsećamo vas i da će se Rockaway Lake  Festival održati 26. i 27. Juna 2015., na Adi Ciganliji u Beogradu, uz  podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda i pozdravljamo  vas uz tradicionalno: "Stay Tuned For More Rock'N'Roll!"

Vaš Rockaway Lake festival


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :