Roby Deep – Going Under: Sarajevska podmornica Submarine Vibes predstavlja svoje četrnaesto izdanje!

Datum objave:05.06.2015

Pročitano:3527 puta

Roby Deep – Going Under EP | SV014

 

Roby Deep – Going Under: Sarajevska podmornica Submarine Vibes predstavlja svoje četrnaesto izdanje!

 

Sarajevska podmornica Submarine Vibes predstavlja svoje četrnaesto izdanje pod nazivom “Going Under”. Autor original pjesme je producent iz Slovenije, Roby Deep, koji se nakon 2 godine pauze vraća na scenu elektronske muzike te ovim EP-om najavljuje dosta dobrih pjesama od kojih će neke uskoro izaći i na popularnom labelu Badrock Records.

 

Roby Deep – Going Under | Submarine Vibes

Roby Deep 

 

EP je dobio dobru podršku u promotivnoj kampanji, a posebna pažnja je usmjerena na remix rumunskog producenta Addex-a. Addex trenutno važi za jednog od popularnijih imena izvornog deep house zvuka te njegov remix je prava poslastica za ljubitelje takvog.

 

Roby Deep – Going Under | Submarine Vibes | Addex

Addex

 

Autor drugog remixa je kanadski producent Dustin Nantais, koji je u svoj remix uključio i zanimljive glasove koji će se posebno svidjeti ljubiteljima afro house muzike kombinovane sa plemenskim glasovima.

 

Roby Deep – Going Under | Submarine Vibes | Dustin Nantais

Dustin Nantais


Treći remix koji je odradio Chrono, producent i DJ iz Subotice, dinamičnija je verzija originala upotpunjena bass linijom koja vas neprestano vozi uz ritam. Remix je već ranije predstavljen na Submarine Vibes proljetnoj VA kompilaciji te će tokom sedmice biti objavljen i na popularnom EDM.com – Tech House. Chrono je jedan od DJ-eva koji se ove godine našao u TOP 5 srpskih DJ-eva na Burn Residency 2015. takmičenju, a osim toga tokom ljeta nastupat će širom Srbije, uključujući i festivale Exit (Urban Bug Stage), Green Future, Summer 3P itd.

 

Roby Deep – Going Under | Submarine Vibes | Chrono

Chrono

 

EP možete poslušati na Submarine Vibes Youtube kanalu, Soundcloud kanalu te kupiti na Beatportu.
Zanimljivu ilustraciju za artwork izdanja nacrtala je studentica Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu, Berina Bajramović.

 

Beatport Buy link:
https://pro.beatport.com/release/going-under/1535110
Soundcloud EP preview:
https://soundcloud.com/submarinevibes/sets/out-now-roby-deep-going-under


www.submarinevibes.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :