RITMO ELECTTRICO: Manu Strase & Adapt @ Toxic Bar

Datum objave:14.03.2018

Pročitano:888 puta

Datum održavanja: 16.03.2018

Lokacija: Toxic Bar, Beograd

Toxic bar predstavlja serijal žurki elektronskog house ritma, pod nazivom „Ritmo electtrico".


Ovaj serijal je osmišljen tako da objedini više različitih pravaca house muzike koji kao sklop daju jednu interesantnu celinu. Dakle imate priliku da čujete sve od deep, minimal do progressive, tech house zvuka.


Obzirom da smo Vam na Technomaniji već pružili priliku da čujete veliki broj kvalitetnih imena domaće techno scene, odlučili smo da zbog velikog interesovanja to isto učinimo i sa house muzikom.

 

Toxic Bar


Naime, cilj nam je da za ljubitelje house melodije kreiramo jedan brand, koji će dosledno postaviti standard kvaliteta u house muzici. Napravili smo diferenciju elektronskog zvuka, kako bi naši clubberi imali priliku da čuju i nešto laganiji ritam od dosadašnjeg, i uživaju u đuskanju uz muziku koja im najviše prija.Kako bismo u što boljem svetlu predstavlili Ritmo electtrico odlučili smo da Vam priredimo iznenađenje za početak ovog serijala.

 

Rezervisali smo prvo internacionalno ime u Toxic baru, momka koji dolazi iz Španije, i zove se Manu Strasse.

Ostali smo dosledni našeg obećanja da afirmišemo domaće mlade nade i damo im priliku da pokažu svoje kvalitete u Balkanskoj predstonici clubbinga, pozvali smo i dečka iz Kruševca pod nazivom Adapt.

Manu Argüello, poreklom iz Asturiasa, severna Španiija, predstavlja se pod imenom Manu Strasse. Muzičku karijeru kao Disc jockey počeo je 2011 god. ali je kako kaže muzika ga inspiriše od kako zna za sebe. Iste godine seli se u Tursku gde je i nastavio da gradi svoju karijeru, ali se tek dolaskom u Berlin 2013. afirmisao u svetu elektronske muzike i izgradio svojevrstan ritam, koji i danas sleduje. Trenutno živi i radi u Madridu gde se bavi Dj-ingom i produkcijom kao jedan od osnivača Ruhetag label-a. Njegovu muziku opisuje veoma melodičan ton sa širokim spektrom boja. On voli sfericne zvuke, istancane basove, pune bitove i melodije koje ce vas bukvalno zaraziti. Ovaj mladi umetnik i producent iz Spanije zna kako da se izdvoji iz elektronske scene kroz konstantno eksperimentisanje sa harmonijom podsvesti kroz ritam, melodiju i pokret. Može se pohvaliti da je dobro poznat u Evropskoj klupskoj predstonici, Berlinu, gde je nastupao u različitim klubovima kao što su Crack Bellmer, Promenaden Eck, Birgit i Bier und Minimal Bar... Takođe svoje ime predstavio je i u evropskim gradovima, Berlinu, Madridu, Pragu, Lisabonu i Parizu.

Adapt - Boris Pantelic Adapt je novo ime vec iskusnog Dj-a , ranije poznatim pod imenom Dj Black. Sada je uzeo je novi alias i zeli da se publici predstavi novim zvukom. Dj-ingom se bavi skoro jednu deceniju i pustao je u raznim klubovima sirom Evrope neki od njih su... Ibiza Club, Club Prozak, The Barrage Club Moscow, Club 94 Switzerland, St. Moritz Open Air Festival i mnogi drugi... Njegove setove i produkciju odlikuju afro ritmovi u kombinaciji sa melodicnim deep / progressive house-om. Za njih se moze reci da su spiritualni i lagani ali puni energije.

Ulaz je beslplatan.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :