Barutana klub Beograd

RITAM NEREDA: Spremamo koncert za pamćenje!

Datum objave:12.04.2016

Pročitano:6308 puta

Datum održavanja: 16.04.2016

By:Nocturne Media

Lokacija: Klub The Quarter, Novi Sad

Novosadski sastav RITAM NEREDA za subotu 16. april najvljuje koncert za pamćenje, koji će se održati u novosadskom klubu The Quarter. Pored njih nastupiće mladi novosadski sastav Kolaps, kao i prekaljeni punk sastav iz Kragujevca KBO!

 

Ritam Nereda / foto: Bojan Hohnjec

Ritam Nereda / foto: Bojan Hohnjec

Ono što je sigurno jeste da će koncert izgledati i zvučati kao ni jedan do sada u ovom klubu, jer će se za tehničku stranu koncerta pobrinuti niko drugi do Studio Berar iz Novog Sada. Dodatni razglas i rasveta će vam sigurno dati bolju ugođaj nego ostalim koncertima.

 

- Jedva čekamo subotu jer ćemo posle punih devet godina imati samostalni koncert u Novom Sadu. Pred fanovima, rodbinom, prijateljima… Spremili smo dugačak repertoar, sviraćemo pesme koje nismo skoro izvodili uživo, čak i neke koje do sada nikada nismo svirali. Sigurni smo da će ovo biti veče koje ćemo svi dugo pamtiti - rekao je Boban Petronić, frontmen sastava Ritam Nereda.

 

Ritam Nereda nakon ovog nastupa očekuju koncerti u Zrenjaninu 23. aprila (Klub Zeleno Zvono), u Subotici 29. aprila u klubu Mladost, kao i 7. maja u dvorani Apolo u Pančevu.

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti po ceni od 600 dinara u Mungos Shop-u, kao i preko prodajnog sistema Gigs Tix-a (www.gigstix.com), dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane stajati 800 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :