Ritam Nereda ove subote svira u Nišu

Datum objave:28.06.2016

Pročitano:4334 puta

Datum održavanja: 02.07.2016

By:Aleksandra Strahinić

Lokacija: Niš

Novosadski bend Ritam Nered promovisaće svoj aktuelni album "To nisi ti" u Banovini u Nišu, u subotu 2. jula od 21.30. Pored njih, nastupiće i niški bendovi Marica i Limbo, kao i novosadski bend Kolaps.

 

Ritam Nereda / Foto: Marko Ristić

Ritam Nereda / Foto: Marko Ristić

 

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstia i DD Tickets, u pretprodaji po ceni od 500 dinara i na dan koncerta 700 dana. 

 

Ritam Nereda je nedavno izbacio sport  za pesmu "Putujem Daleko". Njihov poslednji studijski album "To nisi ti" izašao je 2015. godine za izdavačku kuću Nocturne Media. Nakon nastupa u Nišu, bend se seli na festivalske bine, te ih možete videti na festivalima kao što su Exit, Z.E.T. od Šipova, Hills Up, Love Fest, Selfest, Zaječarska Gitarijada, Lake Fest i Beer Fest.

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su "Put beznađa", "Crno je sve", "Ne", "10 godina", "Hiljade", "Sećanja", "Heroj" i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno. Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja. Ritam Nereda je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima tokom 27 godina karijere uvek imao veliku bazu fanova i za Balkanske uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava sa vrlo kultnim repertoarom.

Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju i, između ostalih, Henry Rollins (Rollins Band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stage, Official Motörhead i Red Hot Chili Peppers.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :