RITAM NEREDA na METALDAYS festivalu, pogledajte spot za novi singl "Tuđe zastave"

Datum objave:20.05.2019

Pročitano:1631 puta

Novosadski sastav RITAM NEREDA ne prestaje da iznenađuje. Nedavno su, pravo niotkuda, izbacili novi singl koji prati politički angažovan spot "Tuđe zastave", a kako je upravo potvrđeno, bend će nastupati na najvećem regionalnom metal festivalu - METALDAYS u Sloveniji.

 

Ritam nereda

Foto: Marko Ristić

Ritam Nereda će nastupiti u utorak 23. jula na Boško Bursać bini, a nastupe na festivalu su potvrdili i velika imena kao što su DIMMU BORGIR, ARCH ENEMY, DEMONS & WIZARDS, TARJA, DREAM THEATER, ARCHITECTS i mnogi drugi.

"Radujemo se što ponovo imamo priliku da nastupamo tamo. Ovo nam nije prvi put i znamo šta očekujemo. To je sjajan festival sa neverovatno lepom prirodom svuda okolo. Mi ćemo kao i uvek dati svoj maksimum što se nastupa tiče" ističu iz benda.

Spot za numeru "Tuđe zastave" je objavljen 1. maja na njihovom Youtube.com kanalu i sada je već izvesno da bend radi na novom albumu. Sve što su želeli da kažu ovog momenta čini se da su rekli kroz tekst i jasnu poruku koja se vidi u spotu - a to je paljenje bele zastave.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :