Rikošet predstavlja novu postavku na svirci u URMUS-u

Datum objave:22.02.2017

Pročitano:3146 puta

Datum održavanja: 24.02.2017

Lokacija: URMUS

Bend Rikošet otpočinje novu sezonu nastupa i čuvenu turneju TEŠKI SRPSKI ROK u izmenjenom i podmlađenom sastavu. Start počinje u beogradskoj kući rokenrola na Vračaru, u čuvenom URMUS-u u petak 24. februara u 21 čas, a to veče sa njima će nastupiti bend Urinarni Takt. Posetioce očekuje veče progresivnog stonera i grandža, žestokih rifova, sirove energije, moćnog gruva i opasnih tekstova. 

 

Rikošet u URMUS-u

 

Novi članovi grupe Rikošet su Stefan Megić - bas gitara i prateći vokal (ex Mister No) i Đorđe Cvijović - bubanj i prateći vokal (ex Oko Alefa). Na predstojećem nastupu imaćete priliku da se upoznate sa njima, dok stare face već znate: Miloš Bjelobrk - gitara i vokal, a Nenad Matekalo je trenutno na putu oko sveta i povremeno će učestvovati u daljim nastupima kao perkusionista, drugi bubanj ili neki drugi instrument. Svakako, biće prisutan u daljem radu i stvaralaštvu kao koproducent i saradnik. Zato, takođe koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su pomogli da se bend održi i nastavi sa svojim radom, stvaralaštvom i idejom uopšte, od samog početka do svih ostvarivanja u pogledu nastupa, produkcije snimljenih materijala i ostalo.


Ovim nastupom Rikošet počinje jednu novu priču i novu sezonu nastupa pod poznatim nazivom TEŠKI SRPSKI ROK, u cilju promovisanja autorskog rokenrola, zdrave energije i svesti, opravdanog bunta i želje za očuvanjem pravih vrednosti, kao i podrške svima ostalima!

Rikošet (stoner/progresiv rok) je grupa koja ima iza sebe brojne nastupe, čak i međunarodne. Tročlani sastav koji se pronalazi u progresivnom pravcu komponovanja sa žestokim zvukom hard roka. Prvi album je snimiljen aprila 2013. godine i zove se ''Deset dinara pažnje u srebru'', a drugi album je snimljen maja 2015. godine i zove se ''Pravo na život''. Iste godine su snimili i singl ''Skarleta''. Nakon izmena u sastavu, grupu čine Miloš Bjelobrk - gitara/vokal, Stefan Megić - bas gitara/vokal i Đorđe Cvijović - bubanj/vokal. Trenutno pripremaju materijal za novi album i imaju aktivne nastupe. 

 Urinarni Takt (grandž rok) je beogradski sastav koji je počeo sa autorskim radom pre pola godine, ali svira i radi već četiri godine kao Nirvana tribjut bend (radni naziv Katarza). Pravac njihovog zvuka je mešavina grandža, panka i rokenrola, trenutno rade na materijalu za snimanje prvog albuma, aktivno nastupaju, a sastav čine Čedomir Čeda Gajić - gitara/vokal, Marko Rakić - bubanj i Siniša Škundrić - bas gitara/vokal. 

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :